Digidexo.com

Fedme Medisinering å undertrykke appetitt

Fedme medisiner for å undertrykke appetitt anbefales til dem som body mass index (BMI) er høyere enn 30 eller de som lider medisinske tilstander av fedme, som høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdom.

Phentermine

Ifølge Drugs.com, for å phentermine virker på sentralnervesystemet undertrykke en persons appetitt og bistå i vekttap.

Sibutramin

Sibutramin er en annen appetitt suppressant som er anbefalt til overvektige pasienter. Det øker mengden av serotonin, dopamin og noradrenalin i nerveceller i hjernen. Stoffet selges under merkenavnet Meridia.

Didrex

Didrex påvirker kroppen på samme måte som amfetamin. Den sentrale nervesystemet hastigheter opp, forårsaker en økning i blodtrykket og hjertefrekvensen. Ifølge Drugs.com, kan dette stoffet være vanedannende, slik at det bør ikke bli brukt som en langvarig medisinering.

Mazanor

Som Didrex, fungerer Mazanor også på kroppen som en amfetamin. Drugs.com anbefaler å bruke denne appetitt suppressant i forbindelse med trening og kosthold, men bare som en kortsiktig løsning.

Et annet alternativ

Fat inhibitor medisiner, for eksempel Xenical, kan også brukes for behandling av fedme. Disse stoffene hindrer kroppen fra absorberende fett fra konsumert mat.