Digidexo.com

Hvordan øke Body Balance

Hvordan øke Body Balance


Hvis du lider av en tilstand som kompromitterer din følelse av balanse, det er øvelser som kan hjelpe deg til å forbedre din balanse, styrke ryggraden og gjenopprette din generelle vestibularfunksjonen. Avhengig av årsaken til tilstanden din, kan disse enkle øvelser bidra til å lindre mange av dine balanseproblemer. Alltid legen din hvis du opplever kroniske balanse problemer, ettersom det kan være en underliggende medisinsk problem som forårsaker symptomene dine.

Bruksanvisning

Leg Lift

•  Stå ved siden av en vegg eller en stol, og legg hånden din på den for støtte.

Løft det ene benet litt ut av gulvet foran deg. Hold den på ca 8 inches ut av bakken i fem sekunder.

Bytt ben og gjenta øvelsen. Gjør dette flere ganger om dagen, øke mengden av tid som du holder den utvidede beinet ut av bakken, hvis du kan, i intervaller på to sekunder.

Singel Leg Stand

Stå med bena litt fra hverandre, og løft høyre bein fra kneet med hælen vender bak deg. Hold armene rett ut foran deg, med håndflatene vendt nedover. Hvis du trenger å stabilisere kameraet, stå i nærheten av en vegg eller stol, og bruke den ene hånden til stødig kroppen din når du føler et tap av balanse.

Hold stillingen i noen sekunder eller til du føler deg ustø. Gå deretter tilbake foten i gulvet, og gjenta øvelsen med det andre benet.

Gjenta denne øvelsen flere ganger om dagen, gradvis øke mengden av tiden du holder foten ut av bakken i trinn på to sekunder.

Walk

Ta 15 minutt eller lenger sterk turer to ganger om dagen. Ikke press deg selv, men gå så raskt som du føler deg komfortabel gange.

Når du går, svinge armene frem og tilbake, i en mot-bevegelse til bena.

Øv går på en tredemølle hvis du ikke klarer å gå utenfor for korte perioder av gangen, på grunn av en helsetilstand eller vær bekymringer. Still tredemøllen til den tregeste innstillingen i starten, og gradvis øke mengden av hastighet til du kommer til en behagelig gangfart.

Move

Meld deg på en Tai Chi klasse, eller leie en Tai Chi instruksjons-DVD for å hjelpe deg med å utvikle mer balanse og fleksibilitet. Tai Chi er en eldgammel kunst som strekker kroppen forsiktig og forbedrer koordinering og fysisk og mental balanse.

Registrer deg for en ballett eller strekke klasse på ditt lokale treningssenter eller dansestudio. Øve milde strekninger, som for eksempel pilates strekninger eller ballett barre øvelser, kan hjelpe deg til å utvikle balanse og koordinasjon. Det vil også forbedre din generelle fleksibilitet og hjelpe dine ledd og muskler til å samarbeide mer effektivt.

Meld deg på et vann øvelse klasse på ditt lokale helsestudio. Arbeider musklene i vannet vil forbedre fleksibiliteten, uten å stresse ømme ledd eller skjøre bein. Trene i vannet vil gi mild motstand og vil hjelpe deg å koordinere kroppens bevegelser.

Fysioterapi

Meld deg på en vestibular rehabilitering selvfølgelig hvis saldoen problemene er forårsaket av indre øret eller brain dysfunction. Ved hjelp av myke bevegelser av hodet og nakken, kan vestibular rehabilitering terapeut kan hjelpe deg å gjenopprette riktig balanse naturlig.

Fortell legen din hvis du ikke er komfortabel å utføre balanseøvelser hjemme eller på treningsstudio. Han kan henvise deg til en fysioterapeut som vil jobbe med deg for å utvikle øvelser som er skreddersydd for å møte dine fysiske behov.

Prøv elektro-stimulering eller ultralyd økter for å se om du opplever noen forbedring i balanse. En lisensiert fysioterapeut, kiropraktor eller osteopat skal kunne utføre disse behandlingene, som fungerer ved å stimulere de elektriske signalene inne muskler og nerver. Disse metodene er smertefri og tar vanligvis bare 15 minutter eller så et par ganger i uken for å utføre.

Besøk en lisensiert massasje terapeut. Å ha en dyp massasje en gang i uken kan stimulere nerver og muskler til å utføre mer effektivt. En kvalifisert massasje terapeut kan også være i stand til å fortelle hvor det er muskelsvakhet eller energiblokkeringer forårsaket av muskelkramper eller tetthet og kan løse problemet ved anvendt massasjeteknikker.

Se en akupunktør på en jevnlig basis for å stimulere nerveender, forbedre muskel koordinering og fjerne eventuelle blokkeringer som kan hindre din evne til å balansere. Mange kiropraktorer eller kineseologists er opplært til å utføre akupunktur.

Besøk en kiropraktor eller kineseologist. Din tilstand kan være akutt og behandles i bare noen få besøk, eller du må kanskje søke vanlig omsorg for en kronisk tilstand som krever spinal justeringer.

Hint

  • Start aldri en kurs av terapi eller trening som fører til smerte, ubehag eller kan være farlig for helsen din. Ha alltid en støttestruktur eller person i nærheten for å hjelpe deg hvis du mister balansen og faller under en øvelse. Alltid legen din før du starter en trening eller fysisk terapi program.