Digidexo.com

Hvordan virker Lipovox fungerer?

Hvordan virker Lipovox fungerer?

Innledning

Med en økning i fedme i hele USA og verden, er det ikke rart at det er en økende interesse for kosttilskudd. En av disse kosttilskudd få mye av oppmerksomheten er Lipovox. Lipovox er et supplement som inneholder ekstrakter av mange trodde "super mat" og urter som bidrar til å øke stoffskiftet og øke hastigheten på vekttap.

Frukt

Den mest tallrike frukt i Lipovox mix er Acai Berry. Acai er mest kjent for sine anti-aging antioksidant krefter, men det inneholder også høye nivåer av kostfiber og sunne fettsyrer som bidrar til å regulere ditt fordøyelses og hjerte-systemer. Lipovox inneholder også cayenne pepper frukt, som inneholder massevis av capsaicin å øke stoffskiftet.

Grønnsaker

Lipovox inneholder også en sunn blanding av grønnsaker som soyabønner og hvitløk som hjelper deg ned i vekt også. Soyabønner fungerer som en appetitt suppressant med sitt høye innhold av sunne karbohydrater som regulerer blodsukkernivået samtidig holde magen fornøyd. Hvitløk hjelper ved å senke blodtrykket og avgifte kroppen.

Korn

Lipovox inneholder også en blanding av sunne korn som bygg, hvete gress, alfalfaspirer, bokhvete og linfrø. Bygg fungerer som en uløselig fiber for å rense ut tarmsystem. Hvete gress fungerer som en vitamin supplement. De alfalfaspirer øke mengden av naturlige nyttige enzymer i kroppen. Bokhvete fungerer som en blod sukker stabilisator som hjelper deg å kontrollere suget og holde energiforsyning nivå gjennom hele dagen. Linfrø inneholder store mengder lignans som fungerer som appetittdempende midler.

Annet

Lipovox inneholder et mangfold av andre urter og additiver inkludert lactobacillus acidophilus, grønn te ekstrakt, lakseolje pulver, alfa-liponsyre og dimetylaminoetanol. Den Lactobacillus acidophilus er en naturlig bakterier som hjelper deg å bekjempe sykdom og andre inntrengere i kroppen din. Grønn te ekstrakt fungerer som en naturlig fettforbrenner å hjelpe smelte bort de ekstra pounds du prøver å gå ned. Den lakseolje pulver er en rik kilde til omega 3 fettsyrer, eller sunt fett, som fremmer et sunt hjerte. Den alpha lipoic syre fungerer som en kraftig antioksidant som beskytter kroppen mot tegn på aldring. De dimethylaminoethanol arbeider med signalstoffet acetylkolin å lindre stress og slappe kroppen å bekjempe vekt få effektene av stress.