Digidexo.com

Mat for rask vektøkning

Rapid vektøkning oppnås ved å overbelaste kroppen med matvarer som vil hurtig bygge masse. Hold deg aktiv under vektøkning periode for å legge muskelmasse istedenfor fett. Lag en mat plan, og planlegge måltider til å gjøre personlige inntak mål. Slå deg sammen med venner og lagkamerater til å holde seg på sporet og måle fremgang. Spise naturlig og deilig sunn mat til å bli den størrelsen du ønsker.

Karbohydrater

Alt snakk om å redusere karbohydratinntak og dens forhold til vekttap er aktuelt omvendt til vektøkning. Enkle karbohydrater som sukker og raffinerte produkter som inneholder hvetemel slår raskere til fett når de ikke er umiddelbart brent som energi enn do komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater som de som finnes i frukt og grønnsaker gir mer langsiktig energilagring for konvertering til muskler. Velg uraffinert hel hvete og kornprodukter til raskt å lage en masse av lagret energi for sunn vektøkning.

Proteiner

Magre proteinkilder gir byggesteiner som trengs for rask økning i muskelmasse. Velg klip av kjøtt som er for det meste muskler, og forberede dem for matlaging ved å fjerne alt overflødig fett. Fisk er en naturlig mager proteinkilde som er raskt forberedt eller spises rå. Velg lavere fett versjoner av cottage cheese, yoghurt og andre meieriprodukter som inneholder whey protein. Egg og skalldyr er også lav-fett protein-pakket mat.

Fett

Velg sunn fett for å øke kaloriinntaket uten foringsrør kroppen din skade. Hold deg unna alle hydrogenert vegetabilsk fett, og i stedet velge kaldpressede oljer og fiskefett. Spis fisk som er stekt i olivenolje for en dobbel dose av umettet fett. Frø og nøtter inneholder også disse sunnere fett og er en lett bærbar i mellom måltidene snack. Meieri fett er å foretrekke fremfor de som finnes i biff, kylling og svinekjøtt.

Diet Plans

Angi en tidsplan for frokost, lunsj, middag og snacks å spise deg til din rask vektøkning mål. Butikk med planen for hånd for å sikre at du kjøper riktig type mat. Du vil ikke være i stand til å gå glipp av noen måltider eller snack muligheter. Noen ganger vil dette bety å spise når du er ikke alle som sulten. Se etter små biter av høy-protein og høy-karbohydrat snacks som du er i stand til raskt å komme i munnen selv når du er på farten.

Strøm Shakes

Blending alle naturlige milkshake hjemme er en rask måte å laste opp på kalorier etter trening og mellom måltider. Alltid starte din base med helmelk å pakke dobbel effekt av høyt fett og protein. Melk inneholder også aminosyrer som bidrar til muskelvekst. Stikk innom et scoop av vaniljeis å doble opp styrken av ditt rike meieri og legge tekstur til din drink. Legg naturlig søtningsmiddel ved å slippe litt honning, noen jordbær, eller en banan i blenderen. Disse enkle sukkerarter vil raskt konvertere til energi.