Digidexo.com

Hva er de hverdagslige årsakene til acid reflux?

Hva er de hverdagslige årsakene til acid reflux?


Det kan overraske deg å lære hverdags forårsaker tilstanden acid reflux (halsbrann, gass, raping, og så videre). Denne tilstanden kan faktisk bli forverret av hva legen din kan forskrive - antacida. Kostholdsvaner kan også spille en viktig rolle i syre reflux.

Antacida

Ifølge Dr. Nicola Tauraso, direktør for Tauraso Medical Clinic, antacida eller magesyre reduksjonsgir (både foreskrevet og over-the-counter, dyrt og billig) er store bidragsytere til kronisk halsbrann. Kroppen trenger magesyre for å bryte ned proteiner og komplekse karbohydrater. Hvis du tar en syrenøytraliserende, det er ikke nok magesyre til å gjøre det stort fordøyelses jobb. Du får så halsbrann og nå for annen syrenøytraliserende.

Hyppig Snacking

Dr. Andrew Rubman, lege av naturmedisin, går nærmere inn, særlig når det gjelder kosthold. Snacking fører til at produksjonen av ekstra syre i kroppen, og når middagstid nærmer seg, vil det ikke være en tilstrekkelig mengde av magesyren for å bryte ned mat, og vil derfor halsbrann følge.

Spise for fort

Dr. Rubman råder det samme moms har alltid sagt: Ikke spis så fort. Tygge mat er en viktig trigger til hjernen til å produsere spytt som hjelpemidler i fordøyelsen.

Å drikke med måltider

Ikke drikke med måltider. Hvis du vil ha en drink, har litt ca 30 minutter før middag, og ikke mer enn 60 minutter etter, fordi bare en liten bit av væske med måltider utvanner magesyre hemme fordøyelsesprosessen.

Overspising og visse typer mat

Overspising vil føre magesyre fordi kroppen jobber overtid prøver å bryte ned alt som overflødig mat. Slutte å spise før du føler deg full.

Hold deg unna sukker spesielt godbiter med raffinert sukker. Kaffe og koffein-holdige produkter, som for eksempel sjokolade eller Colas, og stekt mat bør unngås fordi de oppflamme gastrointestinalsystemet.

Sår

Skulle et problem vedvarer selv om alle forebyggende tiltak ble tatt, bør neste skritt være å se etter et sår eller et annet problem. Sår er avtatt med antacids fordi redusert magesyre hjelper sår leges.