Digidexo.com

Stress Relief massasje

Arbeid og hjem problemer kan føre til de fleste av oss til å møte en stor mengde stress i vårt daglige liv. Dette stress kan føre til hodepine, og kan påvirke ytelsen til ulike kroppsdeler, fra våre øyne til våre hender. Massasjeteknikker er en rask og enkel måte å lindre noe av smertene og problemer forårsaket av stressfaktorer.

Trøtte Øyne

Overdreven arbeid på datamaskinen og sesong sinus press kan føre til belastning på øynene og tretthet. En god måte å avlaste slitne øyne er gjennom en enkel tommelfinger massasje teknikk. Plasser tomlene under din øyenbrynene, på innsiden hjørnene av øynene dine. Trykk tomlene i små sirkulære mønstre, sakte gjør veien på utsiden av bryn. Fortsett firmaet ringer under øynene, og endte på neseryggen. Denne massasjen kan trenge å bli gjentatt mange ganger. Følg nøye med på hjørnet av øyehulen, i nærheten av broen av nesen, som kan være et ømt område.

Hodepine

Begynn med å plassere tomlene på kinnbena nær ørene. Bruk fingertuppene til å legge press på dine templer, rubbing i en opp-og-ned bevegelse. Bruke som fast et trykk som mulig, beveger fingertuppene i en sirkulær bevegelse langs hårfestet før de møtes i midten av pannen.

Stinn Hands

Arbeider på et tastatur hele dagen kan krampe og understreke hendene. For å lindre trøtthet, strekke hånden og fingrene rett ut. Masser hver finger fra basen til spissen, forsiktig dra og vri fingrene mens du går. Deretter plasserer din høyre hånd med håndflaten opp i fanget ditt. Ved hjelp av pekefingeren og tommelen på venstre hånd, forsiktig klem den kjøttfulle området ved foten av håndflaten. Klem klaff av huden mellom tommel og pekefinger, vier oppmerksomhet til noen såre flekker. Til slutt, bare ved hjelp av tommelen, gjelder sirkulære press på hele håndflaten. Gjenta fremgangsmåten med den andre hånden.