Digidexo.com

Om Antihistaminer

Om Antihistaminer


Antihistaminer er histaminantagonister, som betyr at de hindrer histaminer fra å binde seg til cellene i kroppen. Ved å gjøre det, hjelper de hindre virkningene av histaminer som forårsaker kløe, nysing, rennende nese og rennende øyne.

Funksjon

Antihistaminer generelt er over-the-counter medisiner som brukes for å forebygge allergi og influensa symptomer. De kan også brukes til å forebygge reisesyke og allergiske reaksjoner på insektbitt og planter som gift eføy og gift eik.

Side Effects

Noen antihistaminer kan gjøre deg døsig, en effekt som forsterkes ved å drikke alkohol. Antihistaminer kan også forårsake tørr munn og tørre øyne.

Typer

Antihistaminer er tilgjengelige alene, men er ofte kombinert med hoste, forkjølelse og influensa medisiner. Dersom du har influensa, unngå kald eller allergi symptomer doble opp på medisiner som kan inneholde antihistaminer. Overdreven bruk av antihistaminer kan øke intensiteten av ubehagelige bivirkninger, slik som de som er nevnt ovenfor, og kan føre til bihulebetennelse. Hvis du er i tvil om hvorvidt en medisiner inneholder antihistaminer, spør en lege eller apotek.

Betraktninger

Antihistaminer er generelt godt tolerert. Men de som tar sovepiller eller beroligende midler, muskelavslappende medikamenter, eller medisin for å behandle blodtrykk bør snakke med en lege eller apotek før du tar et antihistamin.

Advarsel

I tillegg til legemiddelinteraksjoner, kan ulike antihistaminer forårsake forskjellige bivirkninger. Før du tar et antihistamin for første gang, er det viktig å lese "Advarsler" eller "Forholdsregler" på emballasjen.