Digidexo.com

Hvordan ha en grønn graviditet

Hvordan ha en grønn graviditet


Som en gravid mor, du er den første miljø som barnet kjenner. Fra det øyeblikket du tenke, kjemikalier i kroppen din har en direkte innvirkning på ditt barns helse og utvikling. En "grønn graviditet" er forkortelse for en sunnere måte å føde.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke. Tobakk er ikke bare dårlig for deg, det er ødeleggende for fosteret. Det øker risikoen for kreft for både deg og barnet ditt og er knyttet til lavere fødselsvekt. Det øker også risikoen for krybbedød, krybbedød. Hvis partneren din røyker, be ham om å gjøre det utenfor og aldri mens du er i bilen.

Begrens kildene for andre innendørs forurensning som flyktige organiske forbindelser i maling, husholdningsvaskemidler, plantevernmidler, hårspray og deodoranter. Overraskende, luftrensere er en gjerningsmann her også. En fersk undersøkelse i Storbritannia viste at daglig bruk av luftrensere, inkludert duftelys, økt diaré med en tredjedel. Fostre er enda mer sårbare. Å kutte konsentrasjonen av innendørs luftforurensning, holde levende områder med god ventilasjon.

Du må ikke kle av gamle bly basert maling hvis du male en barnehage. Ny maling kan være lastet med flyktige organiske forbindelser. Det er best å bruke naturlig maling fra kilder som The Old Fashioned Milk Paint Co og The Real Milk Paint Co

Vit at aluminium kan være giftig for barnet ditt. Ikke stek i aluminium kokekar eller bruke deodoranter inneholder aluminium, som kan passere inn i blodet og gjennom morkaken.

Har noen nødvendig tannarbeid gjort før graviditeten. Hvis du har råd til å gjøre det, unngå amalgam alle sammen.

Unngå å spise noen rovfisk som tunfisk eller hai mens hun var gravid da kvikksølv er en forurensning som bygger seg opp langs næringskjeden.

Tenk at hvert år 40.000 babyer blir født med alkohol forårsaket misdannelser i henhold til March of Dimes. Tunge eller moderat drikking er bevist dårlig, men ekspertene er uenige om å ta en daglig drink. Her er det best å være på den sikre siden, drikker sjelden og lett hvis i det hele tatt mens hun var gravid og gjennom sykepleie.

Pass på at du får de riktige næringsstoffene i en balansert hele matvarer kosthold med et vitamintilskudd. Gå organisk med frukt og grønnsaker. Spis kjøtt og egg fra kylling og dyr oppvokst uten hormoner og antibiotika.

I dag er det bekymring for giftstoffer utlekking av plast i mikrobølgeovnen mat. Det er mye mer fornuftig å bruke glass eller keramikk i mikrobølge trygge retter.

Leger anbefaler å drikke mye vann mens hun var gravid. Selv om de fleste kommunale vannforsyninger er trygge, de er testet ved kilden og ikke i springen. Dette er en god tid å installere et vannfilter for å fjerne bly og andre giftige metaller. Vannet smaker bedre også.