Digidexo.com

Hvordan Beat leddgikt

Det finnes mer enn 100 forskjellige typer leddgikt og beslektede tilstander. Den vanligste formen for leddgikt er osteoarthritis eller degenerative leddsykdom og dette er leddgikt de fleste av oss tenker på når vi grunner smerter og plager av å bli eldre. Det er masse du kan gjøre for å stoppe eller i det minste slow-sjansene for å utvikle leddgikt.

Bruksanvisning

•  Ta en vitamin C supplement for å hjelpe slå leddgikt. Det er en sterk sammenheng mellom risikoen for å utvikle enkelte typer leddgikt og lavt vitamin C inntak. Noen leger foreslår å ta en vitamin C supplement.

Legg til andre kosttilskudd som glukosamin, chodroitin og enkelte vitaminer for å hjelpe slå leddgikt. Spør legen din før du tar noen kosttilskudd eller over-the-counter medisiner.

Unngå røyking og blodoverføringer! Begge er to kjente, betydelige risikofaktorer i utvikling av revmatoid artritt.

Spis frukt og grønnsaker. Forskning har vist at en økning i frukt og grønnsaker i kostholdet kan hjelpe slå slitasjegikt.

Adopter en naturlig, lav-fett diett basert på hele korn, frukt og grønnsaker. Forskning har funnet at folk som har denne dietten sjelden utvikle leddgikt. Alt fett forverre leddgikt. Også unngå alle grønnsaker og fiskeoljer, inkludert oliven, raps og primrose oljer.

Gå vegetarianer og naturlig. Studier viser at animalske produkter, spesielt melk, forverre leddgikt symptomer. Å spise ferske, hele matvarer som leverer fytokjemikalier og antioksidanter som bekjemper sykdom og holde leddene friske hjelper takt leddgikt også.

Shun non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som Advil, Motrin og Naprosyn, ofte brukt for å bekjempe smertene av leddgikt. De faktisk forverrer årsakene til leddgikt, og bør ikke brukes. Substitute med aspirin og nabumeton stedet.

Inkluder lav effekt, aerobic trening. Det er en velkjent måte å slå leddgikt samtidig som det gir andre helsemessige fordeler også.