Digidexo.com

Høy Protein Vegetarian Foods

Høy Protein Vegetarian Foods


Det er alltid en langvarig spørsmålet om hvordan å få nok protein i et vegetarisk kosthold. Plantekilder inneholder tilstrekkelige mengder protein. Soya-protein er ekvivalent med animalsk protein og kan tjene som en eksklusiv kilde til proteininntak. Med en rimelig variert diett, er protein-protein uansett om det kommer fra et dyr eller en plante. Med en rekke valg, enten rå eller pakket, finne høy protein matvarer tar lite energi.

Fordeler

Vitenskapelige studier bekrefter at vegetarianere lider mindre av helsehensyn, inkludert høyt blodtrykk, hjertesykdommer, fedme, diabetes og kreft. En sunn vegetarisk kosthold basert på høye proteiner som hele korn, belgfrukter, nøtter, frukt og grønnsaker er bra for hjertet og lite fett.

Typer

Høy proteinkilder, men er ikke begrenset til: egg, soyabønner, hele korn (brun ris, bygg, quinoa, havregryn og hvete), nøtter og frø (gresskar, mandel, hamp, solsikke og sesamfrø), belgfrukter (bønner, erter og linser) og mandelsmør. Grønnsaker inneholder brokkoli, grønnkål, spinat, squash og gresskar. Grønne planter som alger og hvete gress er en annen høy-protein ressurs.

Betraktninger

Mengden av høy protein trenger avhenger av kroppstype. Ulike matvarer inneholder forskjellige mengder protein. Bønner, belgfrukter og soya ta plassen til kjøtt og fisk som en viktig kilde til høyt protein.

Løsninger

For de som er på farten som ønsker en høy-protein vegetarisk utvalg, mange alternativer er tilgjengelige. I kjøleskapet eller fryseren delen av dagligvarebutikk, kan man velge seitan (hvete-basert protein), flavored bakt tofu, soya pølse og kjøttpålegg, smart bakken, BBQ ribbeina og gardenburgers.

Misforståelse

Det er en misforståelse at et vegetarisk kosthold ikke kan være sunt med mindre visse matvarer kombineres for komplett protein. Forskning konsekvent viser at vegetarianere og veganere har en tilfredsstillende inntak av protein. Å spise nok variasjon daglig kan enkelt møte individuelle behov.