Digidexo.com

Hva gjør Nevrotisk Depressiv Mean?

Hva gjør Nevrotisk Depressiv Mean?


Depresjon rammer nesten 15 millioner mennesker per år. Siden ikke alle depresjon lider vil vise de samme symptomene, noen leger bruker flere kategorier som "nevrotisk" eller "psykotisk" for å skille typer depresjon.

Definisjon

Nevrotisk depresjon er mer kjent som dystymi, eller dysthymic depresjon. Det er ansett å være en mild form for depresjon med ingen identifiserbar årsak.

Nevrotiske Symptomer på depresjon

The National Alliance på mental sykdom oppføring av symptomene for alle typer depresjon, inkludert nevrotisk depresjon, inkluderer vedvarende tristhet eller irritabilitet, endringer i søvnvaner, vanskeligheter tenkning, mangel på interesse for tidligere lystbetonte aktiviteter, og ha dårlig samvittighet eller håpløs.

Nevrotiske vs. Psychotic

Nevrotisk depresjon er vanligvis kontrasteres med psykotisk depresjon som, i motsetning nevrotisk depresjon, inkluderer symptomer som hallusinasjoner og vrangforestillinger sammen med de andre symptomene på depresjon.

Behandling

Behandling for alle typer depresjon er vanligvis en kombinasjon av medisinering og psykoterapi. Det finnes mange typer antidepressiva tilgjengelig, og en lege vil arbeide med en pasient å finne ut den beste tilnærmingen.

Prognose

Prognose for nevrotisk depresjon er bra så lenge behandlingen er søkt. Eventuelle medfølgende eller underliggende faktorer (for eksempel alkoholisme) må tas opp i behandling, og medisinering bør kun brukes kortvarig.