Digidexo.com

Naturlige urter for å bidra til lavere blodtrykk

Naturlige urter for å bidra til lavere blodtrykk


Høyt blodtrykk er et voksende problem i USA, takket være vår on-the-go livsstil og avhengighet til rask mat. Heldigvis, naturligvis behandle primær hypertensjon ved å legge til anbefalte doser av urter til kosthold kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket med få, om noen, bivirkninger.

Betydning

Høyt blodtrykk er en tilstand der kraften av blodet pumpe gjennom arteriene er gjennomgående høyere enn normalt, noe som kan øke risikoen for andre, mer alvorlige helseplager.

Betraktninger

Høyt blodtrykk som ikke har noen kjent årsak er referert til som primær hypertensjon og svarer godt til naturlige behandlinger. I mellomtiden blir høyt blodtrykk som oppstår som et resultat av en annen tilstand, slik som graviditet, kalt sekundær hypertensjon og må vurderes nærmere ved hjelp av en lege.

Typer

Det finnes en rekke av alle naturlige urter som er effektive i kampen mot høyt blodtrykk: Coleus forskohlii er medlem av mynte familien og brukes til å bedre hjertefunksjon; Hawthorne har evnen til å strekke koronar blodårene, noe som fører til lavere blodtrykk; og misteltein og rauwolfia kan både brukes til å senke blodtrykket.

Forebygging / løsning

I tillegg til å følge en vanlig øvelse diett, opprettholde en sunn livsstil ved å unngå salt, drikker mye vann og spise magert kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker og helkorn kan hjelpe i forebygging av høyt blodtrykk.

Advarsel

Ta kontakt med en lege for den anbefalte doseringen av hver urt og diskutere mulige risikoer og bivirkninger som kan være forbundet med urte medisiner.