Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt for Bugs

Hvordan overvinne frykt for Bugs


Hvis du eller noen du kjenner har en frykt for feil, er det en rekke metoder du kan bruke for å overvinne frykten. Enkeltpersoner kan finne noen av de metodene fungerer bedre for dem enn andre, så prøv noen ideer for å se hva som fungerer best for deg. Selv om noen insekter er giftige, er det mange arter som er helt ufarlig, men mange mennesker lider en irrasjonell frykt for dem. Dette kan bare bety skrikende når du ser en bug i huset, men i ekstreme tilfeller angst kan forhindre berørte enkeltpersoner fra å gå utenfor. Fobier kan kureres ved hjelp av metoder som hypnoterapi.

Bruksanvisning

Sett din frykt i perspektiv ved å minne deg selv om at mange bugs bare bite som en måte å beskytte seg selv. Bugs som edderkopper er generelt redd for skapninger større enn seg selv, inkludert mennesker, og vil prøve å holde seg unna mennesker så mye som mulig.

Sitte og se en bug hvis du ser en, i stedet for å kjøre bort. Legg merke til at feilen ikke vil jage deg. I stedet vil det mest sannsynlig ignorere deg eller løpe vekk fra deg. Bevege seg litt nærmere bug hvis du føler du kan. Du skal føle tillit i situasjonen vokse hver gang du klarer å oppnå dette, som igjen vil hjelpe deg å overvinne frykten.

Kjøp et leketøy bug og la den et sted i huset. Dette bør være et sted hvor du tilbringer ganske mye tid, for eksempel i stuen eller på kjøkkenet. Hensikten med denne øvelsen er å komme til et punkt der du ikke lenger betale bug noen oppmerksomhet, noe som vil skje når du blir vant til leketøy være der. Noen mennesker som er redd for feil kan føle seg altfor redd for å røre et leketøy kopi. Som du føler deg selv å bli mer selvsikker og mindre redd, flytte leken rundt til forskjellige steder i huset for å bli vant til å se det uten å føle redd.

Finn en hypnoterapeut i ditt område og ordne en økt. Spør alltid å se terapeutens kvalifisering sertifikat for å sikre at de er kvalifisert til å utføre hypnoterapi. Ifølge nettstedet AvonHynotherapy, kan denne praksisen brukes til å endre de negative følelsene som din sinn forbinder med bugs til positive følelser. Du kan finne din lokale hypnotherapists online.