Digidexo.com

Hva er årsaken til skulder Rotary Cuff smerte?

Hva er årsaken til skulder Rotary Cuff smerte?


Rotator cuff består av sener og fire muskler - supraspinatus, subscapularis, infraspinatus og teres mindre - og ligger i skulderen din. Den kobles skulderblad med overarmen og holder hodet på overarmsbenet sikkert i sokkelen.

Muskel Tears

Mulige årsaker inkluderer tårer av noen av de fire musklene. Tårer kan skyldes traumer, overdrive eller rett og slett aldring. "De fleste pasienter med tårer av Rotator cuff klager over problemer med å sove på skulderen om natten,» melder JointHealing.com.

Betennelse

Du kan ha noen form for betennelse i rotator cuff. Bursitt og senebetennelse i rotatorcuffen er begge eksempler på betennelse der, den tidligere involverer din bursa sand sistnevnte sener. Leddgikt - betennelse i leddene - er en annen mulig årsak til smerter i dette området.

Behandling

Hvile skulderen din så mye som mulig. Ice den i 20 minutter hver time, og ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen natrium for å redusere smerte og hevelse. Du kan bruke varmeputer etter to dager med ising.

Expert Insight

Legen din kan anbefale at du får kortikosteroid injeksjon for å lindre betennelser og smerte. Andre muligheter er kirurgi for å reparere en rotator cuff tåre, eller enten delvis eller full arthoplasty (skulder erstatning).

Forebygging / løsning

Du kan unngå rotator cuff smerte ved å holde musklene der sterk og fleksibel. Unngå å gjøre for mange repetitive bevegelser over hodet, som når du spiller tennis eller male en vegg. Ingen trengsel prøve å opprettholde en god kroppsholdning.