Digidexo.com

Fysiske Fordeler med måke snø

Fysiske Fordeler med måke snø


Mange anser snø måking et nødvendig onde. Imidlertid gjøres med forsiktighet og forberedelser, kan måking være en morsom og enkel øvelse. Så lenge du er i god fysisk form og ikke ta på seg for mye av det hvite ting på en gang, kan måking være en del av en sunn vinter treningsprogram. Regelmessig mosjon styrker bein og muskler, bekjemper sykdom, lindrer stress, forbedrer humøret, bistår i gode søvnmønster, og er en viktig del av en sunn livsstil.

Calorie Burner

En god aktivitet i løpet av noen ganger stillesittende vintermånedene, er måking en stor kalori-brenner. En halv time med moderat snø måking kan brenne mer enn 250 kalorier og å opprettholde vekt i løpet av ferien-tung sesong.

Cardiovascular

Kardiovaskulær eller aerob trening er viktig for hjertet og sirkulasjonssystemet. Enhver øvelse som involverer store muskelgrupper, som bena, er gunstig for hjerte og lunger, og kan bidra til å senke blodtrykket og dårlig kolesterol.

Muscle Development

Bøying, løfting, nå og kaste med en vekt av snø på slutten av en spade er bra for muskel tone og utvikling.

Vitamin D

Avhengig av hvor du bor og hvor mye huden blir eksponert under snømåking forsøke, kan du være heldig nok til å absorbere litt av vinteren unnvikende UVB-stråler som hjelper kroppen å produsere vitamin D.

Forsiktig

Mens snø måking kan ha helsemessige fordeler, mange mennesker gjør feil av å tenke på det bare som nødvendig oppgave og ikke som den anstrengende trening det er. Selv friske voksne bør utvise forsiktighet ved å strekke før og etter måke, ta hyppige pauser, bor hydrert og unngå overanstrengelse. Og folk med hjerte eller andre alvorlige medisinske tilstander bør unngå aktiviteten helt.