Digidexo.com

Typisk vestlig diett

Typisk vestlig diett


Den typiske vestlige dietten består hovedsakelig av matvarer som anses usunn når det spises i overflod. Denne dietten inneholder store mengder rødt kjøtt, stekt mat, raffinert korn og mat med høyt sukker og fett.

Metabolsk syndrom

Ifølge The American Journal of Clinical Nutrition, er den typiske vestlige dietten antatt å være direkte relatert til den høye frekvensen av fedme og metabolsk syndrom i USA. En person er definert som å ha metabolsk syndrom når han har tre eller flere kardiovaskulære risikofaktorer, blant annet økt fastende glukosenivåer, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og økt livvidde.

Tidlig pubertet

Som i 2010, er forskerne studerer sammenhengen mellom mat og den tidlige starten av puberteten hos jenter og den vestlige kostholdet. Hormoner og andre tilsetningsstoffer i korn-matet husdyr er tenkt å være en årsak til kvinner 'naturlig pubertet klokke gå av tidligere enn ble dokumentert bare to tiår siden.

Fast Food Link

Fast food-restauranter som startet punktere det amerikanske landskapet i forrige århundre har i stor grad bidratt til bildet av den vestlige kosthold. Som i 2010, er de store navn kjede restauranter prøver å innlemme flere helsebevisste valg, for eksempel frukt og salat, i sine menyer.