Digidexo.com

Herbal rettsmidler for gikt

Herbal rettsmidler for gikt arbeide for å lette betennelser og smerter forårsaket av tilstanden. Gikt er forårsaket av urinsyre som har samlet seg rundt leddene. Hos friske mennesker, er dette urinsyre filtrert ut av nyrene. Imidlertid, hvis for mye syre er tilstede i blodet, begynner det å bygge opp rundt skjøten.

Grapeseed

Grapeseed inneholder kraftige antioksidanter, kalt procyanidins, som nøytraliserer frie radikaler i leddene, og bekjempe smertefull betennelse assosiert med gikt.

Gurkemeie

Gurkemeie inneholder curcumin, en forbindelse som er både antioksidant og anti-inflammatorisk. Det er en effektiv urte rette for gikt som det bidrar til å lette smertefulle leddstivhet forbundet med sykdommen.

Djevelens Claw

Denne urten har blitt brukt mye som en anti-inflammatorisk, fordøyelsesstimulerende og smertestillende. Uriktig fordøyelse av protein fører til gikt, noe som gjør djevelens klo en effektiv urtemedisin.

Yucca

Yucca forbedrer fordøyelsen, og bidrar til å bekjempe felles smerte, stivhet og hevelse.

Selleri Seed

Selleri frø, et populært krydder, er også en effektiv urte rette for gikt. Det lindrer betennelse og nøytraliserer de skadelige effektene av urinsyre oppbygging.