Digidexo.com

Vitamin Mineral Therapy for Depression

Depresjon er en psykisk lidelse der en person kan oppleve tretthet og håpløshet. Tretten prosent til 30 prosent av amerikanerne lider av symptomer på depresjon. Mange årsaker til depresjon eksisterer, og de spenner fra hormon ubalanser til dårlig kosthold og ernæring. Depresjon kan også forårsakes som en bivirkning av en annen lidelse eller fra dagens medisiner. Depresjon har vært knyttet til en mangel på serotonin i hjernen. Vitamin og mineral inntak og et godt balansert kosthold kan gi lindring av noen depresjon symptomer.

Essensielle næringsstoffer for Mental Helse

Vitamin- og mineraltilskudd kan redusere alvorlighetsgraden av depresjon symptomer. Funksjonene av forskjellige vitaminer og mineraler i kroppen hjelp til å kontrollere hormon produksjon og slå karbohydrater, fett og proteiner til brukbar energi for kroppen.

Essensielle vitaminer og mineraler for psykisk helse omfatter B-kompleks vitaminer, vitamin D, magnesium, folsyre, vitamin C, omega-3 fettsyrer, aminosyrer, sink, kalsium, selen, jern og kalium.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset kan ikke lagres i kroppen, slik at disse vitaminer må tilføres til kroppen på en daglig basis gjennom inntak av mat eller kosttilskudd. B-vitaminer kan bli tømt i kroppen ved anvendelse av raffinert sukker, alkohol, nikotin og koffein. Vitamin B1 (tiamin) er ansvarlig for å konvertere glukose til energi for kroppen. Vitamin B3 (niacin) bidrar til å regulere humøret. Mangler i B3 kan føre til uro og angst. Pantotensyre (vitamin B5) er nødvendig for hormonet og amino-syreproduksjon og regulering. Vitamin B6 bidrar også til å behandle aminosyrer og produsere serotonin, melatonin og dopamin i hjernen.

Magnesium

Magnesium aktiverer visse enzymer i kroppen og hjelpemidler i konvertering av mat til energi. Magnesium er vanskelig for kroppen å absorbere på grunn av sin kompliserte og store molekylstruktur. Fordi magnesium regulerer også hormoner, fordeler det depresjon pasienter og noen ganger brukes til å behandle alvorlige tilfeller av premenstruelt syndrom.

Vitamin D

Vitamin D, solskinn vitamin, blir absorbert i kroppen gjennom huden på grunn av eksponering for sollys og UVB stråler. Bare 15 minutter av ubeskyttet soling to ganger i uken kan sikre mot vitamin D-mangel. Seasonal Affective Disorder (SAD) er en depressiv lidelse der en pasient opplever mer eller forverret symptomene på depresjon på grunn av forkorting av dagene og mangel på lys. Dette er typisk under endring av årstider og kaldere vær fordi det er mindre absorpsjon av vitamin D. Vitamin D og lysterapi har blitt brukt til å hjelpe dem med depressive symptomer.

Det synes å være en åpenbar sammenheng mellom vitamin D-nivåer og de med depresjon, selv om en saklig koblingen ikke har blitt bevist.