Digidexo.com

Hvordan bruke Katteklo å styrke immunforsvaret

Hvordan bruke Katteklo å styrke immunforsvaret


Kattens klo er en treaktig vintreet funnet i regnskog og tropiske regioner i Sentral- og Sør-Amerika. Det har blitt brukt i tusenvis av år, og fordi det kan stimulere produksjonen av hvite blodceller i kroppen, kan det tas for å øke kroppens immunsystem.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du ønsker å lære mer om hvordan kattens klo kan arbeide for å øke immunsystem. Enkelt sagt, noen av de alkaloid kjemikalier som finnes i kattens klo ekstrakt kan øke kroppens naturlige produksjon av hvite blodlegemer kroppen din trenger for å avverge sykdom og smitte.

Bruk kattens klo bare hvis det er ansett som trygt å gjøre det av din fastlege. Kattens klo har interaksjoner med flere legemiddelklasser og bør ikke kombineres med visse medisiner, spesielt de som endrer blodtrykket.

Kjøp din første kattens klo ekstrakt med hjelp av en utdannet ekspert på alternativ medisin eller urte-behandlinger. De fleste former for kattens klo tilgjengelig i markedet kombinerer urt med diverse andre ekstrakter, noen som vil være mer effektive enn andre i å levere alkaloider som øker immunforsvaret.

Ta kattens klo som anvist av legen din eller alternativ medisin ekspert. Urten er vanligvis tilgjengelig i tre forskjellige former: skjær, kapsel og malt ekstrakt. Vanligvis 01.04 til 01.02 en ss. av skjær 2 eller 3 ganger om dagen er den anbefalte dosen. 100 til 350 mg kan tas per dag i kapselform. Bruk opptil 10 gram bakken ekstrakt per kopp te. Drikk opp til tre kopper te per dag, som anvist.

Ta kattens klo daglig for å gi kroppen din med immunsystemet boost den trenger for å holde seg frisk.

Slutt å ta kattens klo hvis du opplever vedvarende eller alvorlig kvalme, svimmelhet eller diaré. Også, unngå å bruke hvis det fører til allergiske hudreaksjoner som utslett eller kløe. Dette er et tegn på at kattens klo som forårsaker betennelse i nyrene, som kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis du fortsetter å ta det.

Tips og advarsler

  • Hvis du lider av sykdommer i immunsystemet, ikke bruk kattens klo som primær behandling. Som en urtemedisin, bør dens fordeler nytes på en supplerende basis.
  • Gravide kvinner, eller kvinner som prøver å unnfange et barn, bør ikke ta kattens klo, som det er tenkt å utgjøre en økt risiko for spontanabort.