Digidexo.com

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling


Viker tannkjøtt er et vanlig problem hos voksne over førti, men kan forekomme i mennesker i alle aldre. Det fører til eksponering av røttene av tennene, og tap av tannkjøtt vev. Mange mennesker gjennomgår ekstreme viker tannkjøtt behandlinger, for eksempel kirurgi, for å bøte på problemet. Men det er en indisk folkemusikk (Ayurveda) middel, kjent som olje trekke, som har hjulpet mange mennesker unngå tyggegummi kirurgi, og forbedret viker tannkjøtt - selv hjulpet dem regrow tapt vev.

Oil pulling er kjent ikke bare for det er bevist nytte på viker tannkjøtt, men også for tannbleking, frisket pusten, reversere tannkjøtt tap og stoppe blødende tannkjøtt. De antibakterielle egenskapene til oljen helt revitalisere oral helse. Det er mange påstander om at oljen trekke kan også rense kroppen for giftstoffer, selv om det er lite vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere dette opp. Sannheten er, olje trekke har hjulpet tusenvis av mennesker kurere og reversere viker tannkjøtt og mange andre helseproblemer. Prøv denne enkle, naturlige, og helt ufarlig viker tannkjøtt behandling, og finn ut selv. Hva har du å tape?

Bruksanvisning

•  Ta en spiseskje sesamolje og legg den i munnen. Oljen trekker å behandle viker tannkjøttet (eller noen annen lidelse) bør utføres først i morgen, før frokost, og på tom mage.

Swish olje rundt i munnen sakte, som om du skulle skylle med munnen vask. Suge olje og "pull" det gjennom tennene, over og igjen. Dette vil grundig blande oljen med spytt. Fortsett å trekke oljen gjennom tennene i 10-20 minutter.

spytte oljen ut når det har blitt tynn og hvit. Hvis oljen er gul og tykk, har du ikke utført oljen trekke lenge nok. Fortsett til den har skiftet farge og tekstur, for den største fordelen til dine viker tannkjøtt.

Skyll munnen grundig med vann for å sikre at alle bakterier er fjernet danne tenner, tunge og viker tannkjøtt. Gni tannkjøttet med rene fingre for å sikre at du ikke har gått glipp av noe, og for å stimulere blodsirkulasjonen.

Gjenta oljen trekke prosessen opp til tre ganger per dag, i 10-20 minutter hver gang, for å øke hastigheten helbredelse av viker tannkjøtt. Alltid utføre prosedyren før måltider, og på tom mage.

Rengjør vasken bassenget grundig med en anti-bakteriell såpe, hvis du spytte i vasken. Du ønsker kanskje å spytte inn på toalettet, for å unngå dette. Vær oppmerksom på at oljen er fylt med giftstoffer og bakterier når den forlater munnen, og ta forholdsregler.

Tips og advarsler

  • Hvis sesamolje ikke er tilgjengelig, kan du bruke solsikkeolje i stedet. Begge disse er effektive for behandling av viker tannkjøtt gjennom olje trekke.
  • Ikke svelg mens olje trekke, når som helst. Etter skvalpende i flere minutter, blir oljen giftig og nedtynget med bakterier i munnen. Oljen vil bare nytte dine viker tannkjøtt hvis trinnene ovenfor blir fulgt nøyaktig.