Digidexo.com

Hvordan rense leveren med frukt

En leveren rens er ikke en enkel prosess. Det ferdige produktet, er imidlertid et bedre og rikere kropp. Hvis du har en overbelastet lever, kan immunsystemet ikke fungere på det meste. Sykdom og sykdom er mer vanlig, sammen med akne. Lunger er forårsaket av altfor bearbeidet, fet mat, og pakket mat med konserveringsmidler. Kjemikaliene sitte i kroppen din, resirkulerende om og om igjen. Lær hvordan å rense leveren med frukt å kvitte kroppen av disse giftstoffer.

Bruksanvisning

•  Drikk en kopp eplejuice hver tredje time i fem dager. Dette er egentlig ikke en del av rens, men det vil sikre at regimentet fungerer skikkelig. Kontroller at eplejuice er organisk, for ikke å forverre leveren lunger.

Spis en nonfat frokost på den sjette dagen. Frukt, eggehviter eller nonfat frokostblanding fungere godt. Unngå kjøtt, som selv magert kjøtt inneholder fett.

Kombiner 3 kopper vann vann med 4 ss. Epsom salt tidlig på ettermiddagen. Sett den i kjøleskapet så det blir kaldt når du drikker det. Tidlig på kvelden, drikke 3/4 kopp av blandingen.

Gjenta forrige trinn to timer senere. Disse trinnene ikke egentlig rense leveren, men de vil hjelpe deg å eliminere giftstoffer raskt. Forbered deg diaré i de følgende dagene.

Klem en hel grapefrukt og bland juicen med 1/2 kopp virgin olivenolje. Bland raskt eller riste væsken hvis du kan lukke lokket. Drikk hele blandingen ganske fort, to timer etter at du har fullført trinn 4. Prøv og fullføre drink i fem minutter for optimal ytelse.

Lay på høyre side umiddelbart. Ta med din høyre kne opp mot brystet og ligge i den posisjonen i minst 20 minutter. Siden denne delen er ferdig sent på kvelden, er det best å bare sove. Du ønsker ikke å flytte rundt eller gjøre noe under leveren rens, ellers vil det ikke fungere skikkelig.

Drikk en annen 3/4 kopp Epsom salt blandingen når du våkner opp om morgenen. To timer senere, gjenta dette trinnet for fjerde gang. Når du tar den siste dosen, vente to timer før leveren rens er over, og du kan spise og drikke igjen.

Tips og advarsler

  • For å få mest mulig ut av leveren rens, gjør et kolon rens først.
  • Avstå fra å spise eller drikke i tidlig ettermiddag på den sjette dagen etter eplejuice.