Digidexo.com

Hyperpigmentering Behandling

Hyperpigmentering refererer til patcher og flekker av mørk, misfarget hud. Det er en tilstand som rammer både menn og kvinner, og i første rekke effekter ikke-hvite. Det finnes en rekke forskjellige behandlinger for hyperpigmentering, inkludert behandlinger utformet for å lette huden.

Hudbehandling

Laser behandlinger, syre skreller og lightening kremer og blekemidler er blant de behandlinger brukes direkte på huden for å lysne flekker som har blitt formørket av hyperpigmentering. Laserterapi innebærer å bruke lasere for å fjerne det ytterste laget av hyperigmented hud. Syre skreller bruker kjemikalier for å oppmuntre celle foryngelse, fjerner gamle celler og hjelpe kroppen til å produsere friske celler i deres sted.

Cream / Bleach

Kremer og blekemidler er utformet for å lette de misfargede flekker på huden. Noen over disk kremer er tilgjengelige. Leger kan også foreskrive visse medikamentelle behandlinger både for å bidra til å forhindre hyperpigmentering og for å bidra til å redusere den visuelle misfarging som oppstår. Retin A, Renova, Avita og Kinerase er medisinsk behandling som brukes i behandling av hyperpigmentering. Disse reseptbelagte behandlinger brukes lokalt for å bidra til å redusere misfarging og arrdannelse.

Alternative løsninger

Aloe vera gele, blandet med melk og honning, kan brukes på områder av huden som lider av hyperpigmentering. Ifølge SkinWhitening.org, vil denne blandingen begynne å lette huden i løpet av flere uker. Du kan også blande sitronsaft, honning eller rosevann med potet, tomat eller agurk ekstrakt å lage en pasta som skal brukes på huden. Ifølge SkinWhitening.org disse matvarene har også vist seg å ha lightening egenskaper og hjelp med hyperpigmentering.