Digidexo.com

Hvordan kjøpe allergi medisiner

Hvordan kjøpe allergi medisiner


Med mindre du har alvorlige allergier, kan du vanligvis behandle allergiske symptomer med over-the-counter allergi medisiner. Allergisymptomer kan bli redusert ved hjelp av et antihistamin og / eller en dekongestant. Et antihistamin blokker kroppen fra å svare på et allergen mens en decongestant klarner nesegangene.

Bruksanvisning

Kjøp allergi medisiner fra et apotek. Kjeden forhandlere som har et apotek avdeling selger også allergi medisiner. For de billigste prisene, sjekk ut Target og Wal-Mart.

kjøpe i bulk online. Hvis du trenger en stor mengde av allergi medisin til å vare gjennom hele sesongen, kjøpe en bulk tilførsel fra en online apotek, som Drugstore.com.

Velg form av antihistamin som du ønsker å kjøpe. Du kan få mange antihistaminer i flytende eller pille form.

Få en decongestant allergi medisin. Nesespray er ofte kjøpt over disk av allergikere.

Se etter en kombinasjon allergi medisiner. Hvis du ønsker et antihistamin og slimhinneavsvellende alt i ett medisiner, disse produktene er også tilgjengelige.

Les alle retninger og advarsler før du kjøper allergi medisin. Mange allergi medisiner kan gi bivirkninger, som svimmelhet, tretthet og hodepine.

Tips og advarsler

  • Visse allergi og sinus medisiner må kjøpes direkte fra apotek avdelingen. Dette er gjort for å stoppe misbruk av produktene.
  • Du kan også kjøpe øyedråper til å bruke til å kontrollere røde og kløende øyne som er forårsaket av allergi.