Digidexo.com

Hvordan lindre ryggsmerter Med Feldenkrais

Feldenkrais kan hjelpe deg å lindre ryggsmerter, ved å lære deg riktig kroppsbevegelse og dens virkninger på kroppen. Å delta i Feldenkrais terapi vil hjelpe deg å lære hvordan kroppen skal bevege seg og hvilke bevegelser er sunt og vil hjelpe deg til å eliminere ryggen din smerte. Det er mange forskjellige Feldenkrais bevegelser, men en enkelt håndgrep kan avlaste ryggen din viktigste nesten umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Ligge i sengen på magen med bena godt fra hverandre og hendene, håndflaten ned, nær hodet. Løft forsiktig hodet og se fremover, å holde denne posisjonen i noen sekunder. Legge hodet ned snu kroppen din til den mest komfortable side. Bruk en liten pute hvis du er ubehagelig.

Tenk deg overkroppen, fra midje til hodet, som ett stykke. Sakte glir overkroppen i retning av at nesen peker, bøyd sidelengs fra midjen, men ikke beveger hoftene og bena. Skyv litt mindre enn det er mulig, og hvile i den posisjonen for tre åndedrag.

Gå tilbake til første posisjon og hvile.

Skyv bakover på samme måte, bøyer litt fra midjen din. Hvile der i tre åndedrag.

Beveg overkroppen tilbake til begynnelsen posisjon og hvile igjen, liggende på magen. Ta et dypt åndedrag og dovent løfter hodet, ser foran deg igjen. Legg merke til om du føler noe annet.

Gjenta denne øvelsen minst tre ganger, i løpet av dagen.

Tips og advarsler

  • Hvis noen del av dette trekket gjør vondt, stopp umiddelbart; det er kroppens måte å si at du ikke trenger denne spesielle bevegelsen. Men, hvis du oppdager et skritt føles godt, somle på det litt lenger, som det er kroppen din som sier at du trenger denne bevegelsen, og det vil lindre smertene dine best.