Digidexo.com

Hvordan bruke en Dome Vaporizer

Hvordan bruke en Dome Vaporizer


Et dome vaporizer brukes til å brenne medisinske urter i den hensikt å inhaling og røyking. Det fungerer ved å varme urter under en glasskuppel på en stålplaten. Dette bevirker materialet til å brenne sakte, noe som skaper en damp som kan inhaleres ved bruk av et rør som kommer festet til fordamperen. Noen ganger trenger du litt fingerferdighet, men riktig å bruke en vaporizer generelt er enkelt.

Bruksanvisning

Koble fordamper til en stikkontakt. La den varme i ca 10 minutes.The glasskuppel bør ikke festet ennå. Deretter kobler du fra fordamper og la den avkjøle seg helt. Dette sikrer at eventuell olje eller støv på aggregatet vil brenne helt bort. Ta dette skrittet bare første gang du bruker enheten.

Sett i vaporizer. La den varme i noen minutter før du bruker den. Fylles warm-up bør hver gang du bruker den fordamper. Hvis du ikke gjør det, vil enheten ikke fungere riktig.

Plasser urte blanding ned på varmeplaten. Spre det jevnt med en slikkepott eller en skje.

Sett på glasskuppel. Ikke å berøre noen av de varme delene av apparatet som de kan forårsake alvorlige brannskader. I løpet av noen minutter, vil maskinen begynne å avgi damper.

Pust damp ved å forsiktig suge på slange festet til enheten. Suge inn før du svakt smake på urter. Pust inn hardere hvis du ikke smaker noe.

Fortsett å puste inn så mye du vil innenfor span av fem minutter. På dette punktet enheten skal være tom for all aske, rengjort og lagret til du skal bruke den igjen.