Digidexo.com

Hjem Behandlinger for Spider årer

Spider årer er en genetisk tilstand som forårsaker en sunburst mønster av årer til å vises under huden. Venene kan være følsom for berøring og smertefull i noen mennesker. Graviditet, hormoner, arv og alder spiller en rolle i edderkopp vein utseende. Spider årer er ikke det samme som åreknuter; Men hjemme behandlinger for begge er like.

Hjem Behandling

Iført en elastisk eller komprimering støtte strømpe vil behandle både edderkopp årer og åreknuter og gi mer støtte til de årer.

Redusere saltinntaket og spise et sunt kosthold. En lav-salt diett vil redusere hevelse og press.

Påfør eple cider eddik til trollhassel med bomull baller til venen området. Gjenta prosessen daglig i en merkbar endring i tre til fire uker.

Kosttilskudd er anbefalt som hjemme rettsmidler. Hestekastanje frø reduserer hevelse, smerter og tretthet i bena. Denne behandlingen kan ta opptil tre måneder å legge merke til en endring. Blåbær ekstrakt stimulerer og styrker kapillære vegger. Slakter Broom ekstrakt arbeider for å styrke årer. Ginko Bilboa og grapeseed ekstrakter er kjent for å øke sirkulasjonen. Gotu kola arbeider for å redusere hevelse og væskeansamlinger. Hagtorn ekstrakt inneholder vitaminer og mineraler som hjelper med vein helse.

Heve bena over hjertet hvis hevelsen er åpenbar. Dette vil redusere svellingen og blod i bena.

Forebygging

Iført trange klær, høy hæl sko og krysse bena mens du sitter redusere blodstrømmen til beina og legge press på venene. Unngå å stå i lange perioder av gangen, da dette legger press på beinet årer. Hvis stående er nødvendig, kan du prøve å forskyve vekten fra det ene benet til en annen gang noen minutter mens du står. Moderat trening vil øke blodstrøm og sirkulasjon i bena og hjelp i vein helbredelse og helse. Turgåing er en av de beste øvelsene for ben og vener.

Kirurgisk prosedyre

Hjem rettsmidler fungerer ikke for alle tilfeller av edderkopp årer og kirurgi kan være det eneste alternativet tilgjengelig. Laser behandlinger er den minst invasive og vil fjerne edderkopp årer på bena og ansiktet. Konsultere med en lege for den beste kirurgiske alternativ basert på ditt tilfelle.