Digidexo.com

Gastric Flu Behandling

Gastric influensa, også kalt omgangssyke, er faktisk ikke relatert til influensavirus. Men det betyr ikke gjøre opplevelsen av mage influensa noe mer behagelig. Denne sykdom, heter Norovirus gastroenteritt eller mageinfluensa, forårsaker oppkast, diaré og magekramper i tillegg til hodepine, muskelsmerter og generell tretthet. Heldigvis er sykdommen vanligvis ganske kort og symptomene kan lindres i en rekke medisinske og naturlige måter.

Betydning

Gastric influensa indikerer tilstedeværelse av et virus i tarmsystemet. Det betyr i utgangspunktet at noe går galt i magen og kroppen din kjemper for å få den "noe" ut av systemet. Generelt, siden dette er en intestinal lidelse, symptomene vil ikke inkludere feber. Hvis du gjør det får feber, så må du kanskje gå til legen din for å sikre at du ikke har utviklet en annen type infeksjon. Gastric influensa behandlinger generelt er ment å lindre symptomer i motsetning til faktisk forkorte varigheten (én til to dager) av sykdommen.

Typer

I behandling av mageinfluensa, det viktigste spørsmålet til adresse er dehydrering som følger mye oppkast. Særlig hos barn, kan dehydrering være dødelig, så det er viktig å drikke rikelig med væske, selv om du egentlig ikke har lyst til det. Du bør også prøve å bli så behagelig som mulig, noe som kan være vanskelig siden du kan først føles varmt, så kaldt. Hold et teppe på hånden, slik at du raskt kan dekke opp og avdekke når det er nødvendig. Det er ikke noen vaksiner for gastrisk influensa, og det kan ikke behandles med antibiotika. Men, over-the-counter anti-kvalme medisin kan hjelpe noen voksne spesielt, og nonprescription smerte medisiner som aspirin og ibuprofen kan hjelpe med muskelsmerter og hodepine.

Misforståelse

Mange tror at sportsdrikker vil hjelpe med dehydrering forårsaket av oppkast mer enn juice eller vann. Men sukker i sportsdrikker ikke bare kan gjenfremkalle brekninger, og derved gjøre rehydrering meningsløst, også de ikke inneholder de riktige næringsstoffene og mineraler. Det er bedre å holde fast med utvannet juice og vann i løpet av denne sykdommen.

Time Frame

Den totale span av mage influensa er vanligvis ca 48 timer. Hos barn kan oppkast oppstå for hele 48 timer. Hos voksne, oppkast sannsynlig vil være langt mindre alvorlige, og omfatter mindre enn 12 timer i prosessen. Men voksne har en tendens til å ha mer alvorlige muskelsmerter og oppleve større tretthet. Hvis du aktivt arbeide for å holde seg hydrert og er nøye med å få nok hvile, kan du akselerere utvinning fra mage influensa. Men hvis du ikke behandler deg selv med de enkle måter som vil hjelpe deg å komme gjennom sykdommen så raskt og relativt smertefritt som mulig, kan du forblir syk i en lengre periode og kunne ta så mye som en ekstra uke til å fullt igjen .

Forebygging / løsning

Den beste måten å forhindre mage influensa er å unngå folk som allerede har det når det er mulig. Noen skoler faktisk nær å hindre barn fra å dele infeksjonen. I tillegg bør du holde hendene helt ren og rens alle husholdnings flater med en husholdning renere inneholder blekemidler.

Advarsel

Hvis en person med mageinfluensa ikke kan stoppe brekninger lenge nok til å drikke væske for å holde seg hydrert, eller om hver gang de drikker noe de umiddelbart regurgitate det igjen, så er det viktig at de ser en lege umiddelbart. Dehydrering er faktisk den største trusselen av denne sykdommen, og du må unngå denne tilstanden for å komme seg.