Digidexo.com

Hvordan takle depresjonen Før en menstruasjonssyklus

Det er viktig å skille behandlingstilbud for kvinner som har en klinisk diagnose av depresjon og oppleve økte symptomer før menstruasjon og de som ikke gjør det. Bare kvinner med klinisk depresjon kan bruke reseptbelagte medisiner og kapper dreper for å behandle symptomer, mens kvinner uten klinisk depresjon stole utelukkende på mestring. Imidlertid bør begge gruppene søke lege hvis de episodene forverres over tid som de kan være en indikator på en udiagnostisert psykologisk eller medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

Hvordan takle depresjonen Før en menstruasjonssyklus

Bruk kalenderen i den daglige planleggeren å kartlegge hele menstruasjonssyklusen og følelser knyttet til hver fase. Start med den første dagen av mensen, og bruke enkle ord for å beskrive følelser hver dag frem til den første dagen av følgende menstruasjon.

Skriv ut mensen diagram og sammenligne følelser med faser av menstruasjonssyklusen. Legg merke til varighet og faser der symptomene er tilstede. Gjenta denne prosessen for tre måneder for å få et helhetlig perspektiv på menstruasjonssyklusen. Bruke denne informasjonen når implementere mestring.

Kjøp reseptbelagte medisiner (hvis aktuelt og bruke som anvist), B-kompleks vitaminer (B-6, B-12), kalsium, frukt og grønnsaker, og vann. Redusere bruken av alkohol, raffinert sukker, koffein og sjokolade, og supplere med mer frukt grønnsaker og vann starter 2-3 dager før symptomene begynner og gjennom varigheten av menstruasjon.

4 Sett i trening på treningsstudio i minst 30 minutter 3-4 ganger per uke. Søk medisinsk konsultasjon ved skifte øvelser, spesielt hvis det er noen ekstra medisinske forhold.

Finn en terapeut som gjør kognitiv atferdsterapi. Søke behandling for å finne måter å takle de psykiske symptomene som ofte kommer med depresjon slik som for eksempel negativ tenkning, og håpløshet.

Øke engasjement med sosial støtte som for eksempel venner og mates / ektefeller å forebygge isolasjon. Bli med dem for aktiviteter som krever minimal kognitive, emosjonelle eller fysiske forsøk på å øke gleden og redusere stress.

Tips og advarsler

  • Dersom mestring og endring i kostholdet er i effektive, kan over skranke medisinering og / eller urte-behandlinger legges til regimet. Ta kontakt med en lege for ytterligere anbefalinger og for å forhindre eventuelle bivirkninger.
  • Hvis symptomene øke raskt på noe punkt kontakt lege umiddelbart.
  • Unngå alle narkotiske stoffer, spesielt når du tar reseptbelagte medisiner for depresjon.