Digidexo.com

Occipital Nervesmerter Natural Treatment

Occipital Nervesmerter Natural Treatment


Nervesmerter er en medisinsk tilstand preget av prikking, svie eller lammende følelse på grunn av overaktiv nervestimulering, skade eller komprimering. Occipital nevralgi spesifikt innebærer occipital nerver som ligger ved foten av skallen.

Funksjon

Skader, kompresjon eller betennelse på nervene plassert i occipital regionen utløser smerter som stammer fra nakken og reiser til hodebunnen, ørene og bak øynene. Målet for behandlingen er i stor grad rettet mot å redusere symptomene.

Capsicum

I henhold til Encyclopedia of alternativ medisin, et stoff i paprika kalt capsicum kan bidra til å inhibere substans P, en nevrotransmitter som er involvert i å videreformidle smerte signaler fra nerver i hjernen. Som en naturlig behandling for occipital nevralgi, aktuell capsicum kremer er tilgjengelig.

Akupunktur

Noen rapporterer en reduksjon i alvorlighetsgraden og hyppigheten av angrep med akupunktur behandlinger. En studie publisert i den 28 september 2008 utgaven av Journal of tradisjonell kinesisk medisin støtter denne påstanden.

Neurostimulation

Ifølge forskere ved Washington University School of Medicine, er det bevis som tyder på at neurostimulation kan være nyttig i behandling av primære hodepine, inkludert occipital nervesmerter.

Andre hensyn

Flere naturlige behandlinger som brukes for å redusere smerter forbundet med occipital nevralgi inkluderer massasje, meditasjon og visualisering øvelser.