Digidexo.com

Secret Cure for Tinnitus

Secret Cure for Tinnitus


Tinnitus er en kronisk ringing i ørene som kan føre til ubehag, forvirring og mulig hørselstap. Medisinsk vitenskap har kjempet for å gi lindring, og mange mennesker ser etter en hemmelig mirakelkur. Som ofte er tilfelle, er det ingen slik universalmiddel med en 100 prosent suksessrate. Men det er mange holistiske homøopatiske midler som kan være i stand til å helbrede tilstanden direkte eller indirekte. Kontakt lege før du prøver en ny behandling.

Direkte Tinnitus rettsmidler

Det er tre homøopatiske midler som kan redusere eller fjerne symptomene på tinnitus. Causticum er et homøopatisk middel som brukes hvis du hører brøling, ringing og rushing lyder ledsaget av en brennende eller en kald luft sensasjon. De som trenger causticum kan høre ord og lydeffekter gjenlyd høyt; de kan ha mye ørevoks, og de kan oppleve en viss grad av vertigo som forbedrer når de legger seg ned. Conium er et middel som brukes når du hører ringing, summing og brølende lyder som ligner en vind. Du kan oppleve verkende og stikkende øret smerter, og tilstanden kan bli verre når du ligger nede. Prøv tabacum hvis lydene du opplever er rushing, suser, og nynner lyder som ligner et ekko eller en forsinkelse. Tilstanden din kan også omfatte reisesyke og kvalme. Prøv en lav potens som 12c (der c står for 100 ganger standard homøopatisk enhet av potens) 1-3 ganger om dagen inntil symptomene bedres. Disse behandlingene kan ta flere måneder å vise en effekt.

Sirkulasjon

Tinnitus kan være forårsaket av problemer i sirkulasjonssystemet. Før du prøver homøopatiske midler for denne tilstanden, begynner å ta gingko biloba, som er ofte anbefalt for forhold knyttet til sirkulasjon i hjernen. I tillegg prøver Arsenicum hvis tinnitus er ledsaget av isete lemmer, kaldsvetting, hånd og fot kramper og ekstrem rastløshet. Carbo vegitabilis kan brukes hvis du har lav sirkulasjon og hvis du lett får blåmerker. Det kan være den beste behandling hvis din tinnitus kommer sammen med utmattelse, svakhet og nummenhet i deler av kroppen din. Veratrum album brukes når tinnitus går langs med ben og føtter kramper, en brennende følelse i blodårene og en prikkende følelse i huden. Ta kontakt med en homeopat for riktige doser av disse tre rettsmidler, om du ikke kan gå galt med en lav potens dose (12c) en gang til tre ganger om dagen.

Øreinfeksjoner

Ørebetennelser ofte går hånd i hånd med tinnitus. Ta vare på øret infeksjon, og du kan ta en stor del av symptomene unna tinnitus. Prøv disse tre rettsmidler hvis tinnitus har en verke eller en infeksjon. Belladonna bør brukes hvis øreverk er intens, kommer på svært raskt, og hvis du har feber og høy temperatur. Ferrum Phosphoricum kan brukes hvis øreverk kommer langsomt og over tid. Hvis øret er betent og pus har begynt å bygge opp, prøver Hepar sulphuris calcareum. Du kan også ha en sår hals eller en kald hvis du opplever en ørebetennelse som krever dette midlet. Besøk en homeopat for spesifikk diagnose og doseringsinformasjon for disse tiltakene. For den selvdoseringstype, kan de fleste av disse homøopatiske midler finnes på din lokale naturlig mat butikk.