Digidexo.com

Hvordan Lookup en tannlege

Ifølge American Dental Association (ADA), det er tusenvis av lisensierte tannleger praktiserer over hele landet. En fersk studie av ADA fant at flere og flere tannleger går utover å skjemme bort sine pasienter. Enten det er å spille myk og beroligende musikk, og tilbyr pasienter varme håndklær mens i tannlege stolen, eller gi hånd massasje under besøk, sier ADA mange tannleger går den ekstra mil for å tiltrekke seg nye pasienter og holde de som de allerede har. Når du finner en tannlege, anbefales det at du ringer hans kontor for å sørge for at han er imot nye pasienter.

Bruksanvisning

Hvordan Slå opp en tannlege

•  Åpne en telefonkatalogen gule sider og søk etter ordet "tannleger" for å finne på listen over tannleger som praktiserer i ditt område. En liste over praktiserende tannleger vil vanligvis vises i de gule sidene i katalogen.

•  Bestem hva slags tannlege du leter etter. ADA sier det er tannleger som strengt arbeider med barn, familie tannleger som skal jobbe med pasienter i alle aldre, og de som er spesialister på spesielle dental praksis som oral kirurgi og kjeveortopedi.

Slå opp tannlegen online på www.bracesinfo.com å se om hun har blitt disiplinert eller eventuelle klager har blitt sendt til staten lisensiering bord. Alle tannleger er overvåket av en stat lisensiering styret, og klager fra pasienter eller disiplinære tiltak mot tann leverandører anses offentlig kjent.

Sjekk med din tannlege forsikring for å se om de tjenestene som tilbys av denne tannlegen er dekket av forsikringen din. ADA advarer om at visse prosedyrer som røntgen og fluor ikke er dekket for enkelte pasienter. Dette avhenger av hvilken type dekning du har.

Ring kontoret for å se om de er imot nye pasienter. Noen tannleger kun akseptere et visst antall pasienter. Når de har nådd denne kvoten, vil de slutte å se nye pasienter, og vil bare behandle de som de har for øyeblikket.