Digidexo.com

Herbal Migrene Hodepine Forebygging

Herbal Migrene Hodepine Forebygging


Naturmedisinere og tradisjonelle vestlige leger anbefaler ofte urte migrene rettsmidler for å supplere eller erstatte farmasøytiske alternativer. Migrenepasienter (migrenepasienter) bruker naturmidler for å behandle årsakene til migrene så vel som å behandle migrene smerte. Urter, inkludert Feverfew, ingefær og Pestrot lovende for urte migrene forebygging. Migrenepasienter kan bruke anbefalte urter i decoctions, infusjoner, te og supplerende former.

Feverfew

Holistisk Online lister Feverfew første og i de mest detalj på nettstedets avsnittet om urter for migrene forebygging. Feverfew har anti-inflammatoriske egenskaper som hindrer utvidelse av blodårer, en faktor i migrene. Siden Feverfew er en potensiell migrene forebyggende, ta urten i minst en måned til å oppleve lettelse. Feverfew ikke behandle migrene smerte.

Holistisk Online refererer til en London migrene Clinic dobbeltblind studie som resulterer i migrene lettelse for de som tok Feverfew. En annen langvarig studie med en annen gruppe, fulgt 17 deltakere som allerede var å ta Feverfew. Åtte av de 17 pasientene fortsatte å motta Feverfew og erfarne redusert migrene alvorlighetsgrad og frekvens over en seks måneders periode. De resterende ni pasienter tok placebo og opplevd økt og ødeleggende migrene hendelser. Dette resultatet fører også forskere til å tro det er kontraindisert å brått slutte å ta Feverfew. Holistisk Online anbefaler å ta et minimum av 125 mg tørket Feverfew blad daglig. Feverfew er usikre hvis du er gravid eller ammende. Ikke gi Feverfew til barn yngre enn 2 år.

Ginger

Ginger egenskaper kan hjelpe migrene behandling og forebygging ved å kontrollere blodpropp. Ingefær te kan lette frontal migrene smerte. Ifølge Holistisk Online, Journal of Ethnopharmacology rapporterer en begrenset studie på en kvinnelig migrene lidende. Kvinnen tok ingefær pulver oppløst i vann, seks ganger om dagen i fire dager. Studien Forfatterne bemerket rask lindring når pasienten tok ingefær på aura fasen av migrene angrep. Som kvinnen fortsatte å ta ingefær, opplevde hun redusert migrene alvorlighetsgrad og frekvens.

Butterbur

Dr. Andrew Weil beskriver butterbur ekstrakt som en relativ nykommer i USA til migrene forebygging og behandling. Dr. Weil beskriver en liten studie rapportert i mai 2000 i tidsskriftet, Hodepine. Studien viste at butterbur rot ekstrakt "betydelig redusert hyppigheten av migreneanfall og dager per måned for migrene uten bivirkninger."

Dr. Weil rapporterer også at pasientene tåler butterbur pakke godt. Tatt ved utbruddet av en migrene, kan Pestrot lette smerter og hindre en full-blåst migrene. Tas daglig, kan Pestrot bidra til å hindre hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Ifølge Dr. Weil, må du være forsiktig når du velger butterbur produkter. Bruk bare PA-free Pestrot ekstrakter for å hindre levertoksisitet. Ta 50 til 100 mg av PA-free Pestrot trekke daglig med mat.

Ansvarsfraskrivelse

Herbal rettsmidler for migrene kan ha negative interaksjoner med farmasøytiske migrene medisiner og / eller andre medisiner du kan ta. Alltid konsultere med en nevrolog eller migrene ekspert før du starter en ny diett av migrene forebygging og behandling.