Digidexo.com

Hvordan slutte å ta Singulair

Hvordan slutte å ta Singulair


Singulair er merkenavnet av reseptbelagte medisiner montelukast. Den brukes for behandling av astma og allergier. Produsert av Merck, er Singulair tilgjengelig i én-en-dag tabletter på 4, 5 eller 10 mg, eller 4 mg granulat.

Bruksanvisning

Hvordan slutte å ta Singulair

•  Skriv ned eventuelle bivirkninger du kan støte på med Singulair eller årsakene til at du ønsker å slutte å ta narkotika.

Ring legen din for å la ham vite at du er interessert i å få slutt på behandling og hvorfor. Sørg for å inkludere din resept styrke og eventuelle andre medisiner du er i dag.

Mange leger vil bare fortelle deg å slutte å ta Singulair, men du kan bli bedt om å gjøre en avtale med legen din for en fysisk eksamen.

Sørg for å ha en back-up plan for håndtering av astma og / eller allergi uten Singulair. En redning inhalator er alltid nødvendig for eventuelle astma / allergi angrep, så alltid har en tilgjengelig.

Tips og advarsler

  • Ikke ta Singulair dersom du er allergisk mot montelukast. Singulair er ikke en hurtigvirkende bronkodilator og bør aldri brukes i stedet for en redning inhalator. Narkotika fenobarbital og rifampicin bør ikke brukes mens du tar Singulair. Snakk med legen din om å stoppe eventuelle medikamentelle behandlinger, inkludert Singulair.