Digidexo.com

Hvordan bruke Arnica Montana hos barn

Arnica Montana er et homøopatisk middel som brukes til å behandle støt, blåmerker og stølhet. Arnica Montana bidrar til å redusere hevelse og blåmerker, og lindrer smerte. Brukes i homøopatisk form, er Solblom helt trygt for barn. Det er et utmerket tillegg til en forelder førstehjelpsskrin.

Bruksanvisning

Velg en Arnica Montana forberedelse til barnets skader. Arnica er tilgjengelig i pelletsform for eventuell muntlig, og i gel, krem ​​eller salve skjemaet til utvortes bruk. Ikke gi barnet ditt urte Arnica preparater, som kan ha farlige bivirkninger når det tas internt. Homøopatiske preparater er trygt å ta internt fordi de bruker små mengder av Arnica i en ekstremt fortynnet form. Homeopatiske midler er merket med en potens som består av en rekke etterfulgt av X eller C. Dette tallet refererer til antall ganger stoffet har blitt utvannet. I homeopati, høyere tall er mer potent, selv om de er mer utvannet. Arnica Montana 30C pellets er et godt valg for internt bruk. Aktuelt Arnica forberedelser er vanligvis tilgjengelig i en 1X potens.

Gi Arnica Montana muntlig så snart som mulig etter en skade. Plasser to eller tre pellets under barnets tunge og tillate dem å oppløse. Mål pellets inn i hetten på hetteglasset og dispensere dem direkte inn i barnets munn uten å berøre dem. Noen kjeder har et hetteglass med en vri hetten som utleverer pellets inn i hetten en om gangen for enkel måling. De fleste barn tar gjerne med homeopatiske midler som pellets smaker søtt.

Påfør et tynt lag med Arnica Montana gel, krem eller salve direkte på kul eller blåmerke snart etter skaden. Det er trygt å ta Arnica pellets og bruke aktuell Arnica på samme tid, og dette kan øke lettelse. Ikke bruk aktuell Arnica på skadet hud, da det kan føre til irritasjon.

Gjenta dose tre ganger daglig etter behov. Hvis smertene vedvarer eller forverres, ta barnet til lege.

Tips og advarsler

  • Is barnets skader i tillegg til å gi Arnica Montana for å ytterligere redusere hevelse.
  • Bruk Arnica Montana før og etter operasjonen for å bidra til å redusere smerter og blåmerker, og fremme helbredelse.
  • Gi Arnica Montana i tillegg til vanlige smertestillende medikamenter uten interaksjoner.
  • Hold en ampulle med Arnica Montana i vesken eller bleie bag for behandling av skader hjemmefra.
  • Se en lege for alvorlige skader. Ikke bruk Arnica Montana i stedet for å søke medisinsk hjelp.