Digidexo.com

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte


Det kan være svært vanskelig å fungere når du er konstant opplever ekstrem smerte. Det kan være like vanskelig å forholde seg til noen av de bivirkningene som følger med mange intense smerte rettsmidler. Det er noen naturlige metoder for å redusere smerte som kan føre til færre av disse upraktisk bivirkninger. Konsultere legen din før du prøver nye urter for å sikre at de ikke vil samhandle dårlig med medisiner eller forårsake allergi.

Aktuelt rettsmidler

Det første trinnet i å lindre din ekstrem smerte naturlig er å bruke noen naturlige aktuelle rettsmidler. Capsaicin, den aktive ingrediensen i chilipepper, har vært brukt i flere over-the-counter smerte rettsmidler. Denne behandlingen fører til en brennende følelse som over tid kan bidra til å redusere styrken på smerten. Mentol har likeledes blitt benyttet i mange medisinske topiske analgetika. Denne plante-avledet naturmedisin kan kjedelig din smerte når den brukes direkte til kilden. Arnica kan finnes i skjemaet olje eller krem ​​for å hjelpe med muskel, blåmerke, og forstuing smerte ved å forbedre blodsirkulasjonen til det punktet av skaden. Alle disse tre naturmidler kan kjøpes på en naturlig varer butikken og kan påføres rikelig på den smertefulle området. Prøv arnica første til å bringe kroppen oppmerksomhet til området, etterfulgt av mentol for å døyve smerten. Hvis smertene er fortsatt overveldende, bruker capsaicin i et forsøk på å sløve dine smertesensorer i den regionen. (Se Referanser 2, ressurser 2)

Urter og Næringsstoffer

Det er mange urter og næringsstoffer som kan tas internt for å forbedre din smerte-relaterte symptomer. Etter at du har forsøkt å lindre smerten eksternt, kan du prøve noen av disse naturlige stoffer for å hjelpe. Bromelain er et enzym som kan hentes ut fra ananas. Den har tilsvarende anti-inflammatoriske egenskaper å ibuprofen. Aspirin ble opprinnelig produsert fra barken på den hvite geitrams, og denne urten kan tas på egen hånd i pilleform. Feverfew har ofte blitt brukt til å hjelpe med migrene som det kan forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelser i kroppen. Noen urter har bestemt smerte-lindring bruker: skullcap, for eksempel, kan hjelpe med hodepine og arbeidskraft sammentrekninger, hjelper yucca med osteoporose og leddgikt, og lavendel lindrer leddsmerter og revmatisme. Du kan ta disse urter som du prøver å helbrede din smerte eksternt. De kan bli funnet på den lokale naturlige varer butikken i passende dose mengder. (Se referanser 1 og 2)

Homøopatiske midler

Noen av de verste smerte i legemet kan komme fra baksiden og ryggraden. Her er noen homeopatiske midler som kan bidra til å lindre dette uutholdelig smerte. Natrum muriaticum, eller bordsalt, bør brukes hvis du har ryggsmerter der ryggen er ekstremt smertefullt eller mørbanket. Denne smerten kan føre til at du føler deg svak, nummen, og halt, og det kan være ledsaget av kramper og sprengning ledd. Sepia kan brukes hvis du føler en hamring smerter i ryggen sammen med svakhet og tretthet. Hvis du opplever en forverring av symptomene når du sitter eller under kalde og fuktige kvelder, kan sepia være riktig middel for deg. Endelig bør calcarea fluorica brukes hvis du har en stiv og verkende rygg mesteparten av tiden, sammen med en brennende og sliping smerter i ryggraden. Det rette er også hensiktsmessig hvis smertene har kommet fra en skiveprolaps, leddgikt, eller bein spurs. Disse midler kan brukes hver dag på 30c doser (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) og testet i flere uker for å se om symptomene bedres. (Se Resources 1)