Digidexo.com

Hva er behandlingen for Adrenal Fatigue Syndrome?

Binyretretthet syndrom kan oppstå når en person er under konstant stress og ikke har en sjanse til å hvile og gjenopprette. Dette forårsaker alvorlig utmattelse av binyrene, og kroppen begynner å produsere overskudd av kortisol. Resultatet kan være overdreven trøtthet, tretthet, depresjon og fullstendig utmattelse. Men det er både reseptbelagte og holistiske behandlinger tilgjengelig for binyretretthet syndrom.

Kosttilskudd endringer

Kosttilskudd endringer kan gjøres for å forbedre symptomer på binyretretthet syndrom. Lider kan eliminere bearbeidet mat, koffein, sukker og alkohol fra kostholdet, og spiser balanserte måltider laget med økologisk frukt, grønnsaker og helkorn.

Ernæringsmessige kosttilskudd

Kosttilskudd, slik som magnesium, vitamin C og pantotensyre, kombinert med urte kosttilskudd, slik som ginseng, ingefær og ashwagandha kan fremme helbredelse og styrke binyrene.

Kortikosteroider

Kortikosteroider bidra til å lindre betennelser og kan fremme helbredelse av kroppen. Disse er ofte foreskrevet for å behandle allergier og hudproblemer.

Hydrokortison

Hydrokortison er et bio-identisk form av kortisol som kan lindre symptomene på binyretretthet syndrom og fremme helbredelse. Det er bare tilgjengelig på resept.

Dype avslapping teknikker

Binyretretthet syndrom er ofte utløst av mangel på søvn eller utilstrekkelig hvile. Dype avspenningsteknikker kan redusere stress og spenninger i kroppen, og fremme helbredelse, slik at kroppen kan bli sterkere og håndtere stress.

Lett Exercise Therapy

Milde øvelser, inkludert yoga, turgåing, tai chi og stretching, kan bidra til å redusere stress og spenninger og forbedre symptomer på binyretretthet syndrom.