Digidexo.com

Tongue Ring infeksjon tegn

Tunge piercinger kan bli datert tilbake til Aztec og Mayan sivilisasjoner. Sine borgere ville pierce tungen til å tilby sine guder blodet som ble trukket fra piercing. I dag er tunge piercinger generelt ikke gjort på grunn av åndelighet; mennesker kan bli tungen gjennomboret som en måte å vise sin personlighet, eller som en form for opprør mot sine foreldre, og noen gjør det for å forbedre deres sexliv. Selv om det er risiko involvert, er fortsatt tunge piercing en populær trend. Før du får utført dette inngrepet, være klar over bivirkninger og infeksjoner som kan følge den.

Betydning

Selv om risikoen for å utvikle en infeksjon fra en tunge piercing ikke kan være høy, det finnes fortsatt. I verste fall kan du utvikle arrvev, skade nerver i tungen, kontrakt en sykdom fra sikkerhetstiltak fattige, eller utvikle en hjerne abscess. For å unngå disse helsemessige konsekvenser oppstår, er det viktig å vite hva symptomene er og hvordan å behandle en infisert piercing før det blir en stor infeksjon som krever legehjelp.

Hevelse

Hevelse vil skje når den første piercing finner sted; vil imidlertid hevelsen generelt går ned innen en uke etter å ha piercing gjort. Hvis tungen sveller en gang - enten det er topp, sider eller hele området - dette er et mulig tegn på infeksjon. Det kan behandles ved å suge på is og skylling med et ikke-alkoholisk munnvann etter hvert måltid og snacks.

Rødhet

Rødhet rundt området av piercing er ansett å være en av de første tegnene på en infisert tungen ringen. Det kan eller ikke kan være ledsaget av hevelse og smerte. Ved hjelp av varmt saltvann rinses tre til fire ganger om dagen vil bidra til å drepe bakterier som forårsaker infeksjonen, samt bidra til å redusere betennelse. Hvis du har hatt piercing i minst to uker, kan du fjerne tungen ring når du skyller, noe som åpner for en mer grundig rensing av nettstedet.

Blødning

Selv om det vil være noen blødning når du først har piercing gjort, bør det stoppe kort tid etterpå. Men hvis du begynner å legge merke til et beløp av blødning fra stedet etter at healing har begynt, kan dette tyde på begynnelsen av en infeksjon. Igjen, vil varmt saltvann skyllinger bidra til å drepe bakterier som forårsaker infeksjonen og bidra til å helbrede piercing stedet.

Røde streker

Hvis du oppdager røde striper som starter på piercing stedet og reise ned fronten eller sidene av tungen, er dette et tegn på en avansert infeksjon. Hvis du opplever dette symptomet, søke medisinsk behandling med en gang i stedet for å forsøke å behandle tilstanden selv. I disse tilfellene er den eneste effektive metoden en resept på antibiotika.

Discharge

Utslippet er også et tegn på en avansert infeksjon og bør behandles av en medisinsk faglig. Utslipp, eller pus, vil komme direkte fra piercing stedet og kan presentere rundt tungen ringen. Det vil vanligvis være grønn eller gul, og kan dukke opp når som helst etter at piercing har funnet sted, spesielt hvis skikkelig ettervern ikke er iverksatt. Dette, sammen med den røde streker, krever bruk av antibiotika for å hindre smitte fra forverring.

Betraktninger

Uansett hva symptom på infeksjon du opplever etter å ha tungen gjennomboret, må det tas på alvor, og krever umiddelbar oppmerksomhet og behandling. Hvis du føler at du kan behandle infeksjonen selv, at bare tre eller fire dager for å se en forbedring. Hvis du ikke merke en forbedring i symptomer, kontakt lege med en gang. I tillegg, unngå aktiviteter som kyssing eller oralsex før infeksjonen er helt leget, så disse aktivitetene er et middel for flere bakterier å gå inn i munnen.