Digidexo.com

Hvordan rense kolon Med Natural Foods

Hvordan rense kolon Med Natural Foods


Det er ikke vanskelig å grundig rense fordøyelsessystemet med enkle, hele korn, frukt og grønnsaker. Disse trinnene skissere en rensende program som ikke involverer noen faste eller ta ekstra kosttilskudd. Sørg for å følge trinnene nøyaktig, og ikke forbruke noen andre matvarer, spesielt kjøtt, sukker eller melkeprodukter for maksimale resultater.

Bruksanvisning

Vårrengjøring

•  Før du begynner rens, ta deg tid til å rense ut skap og kjøleskap. Kast ut noen junk food, eller matvarer som kan friste deg til å "jukse". Kjøpe ingrediensene på listen inkluderte forhånd. Hvis økologisk er tilgjengelig, alltid velge økologisk frukt og grønnsaker enn konvensjonelle.

For de neste fem dagene begynner hver morgen med en frisk grønn eple og et glass psylliumskall blandet med åtte gram vann. For lunsj, har en kastet grønn salat med skiver agurk, gulrøtter og / eller selleri. Topp med balsamicoeddik og olivenolje. Ikke bruk noen annen dressing.

Til middag har en kopp dampet brun ris eller villris sammen med en medley av dampet brokkoli, blomkål og gulrøtter. Drikk rikelig med renset vann med skiver sitron i løpet av dagen. Lemon bidrar til å rense fordøyelsessystemet og løsne slim buildup. Har en annen glass psyllium skall og åtte gram vann før leggetid.

Etter fem-dagers rens, enkelt tilbake i en "normal" diett. Ikke spis kjøtt eller meieri dagen etter rens, som de er mer vanskelig å fordøye. Til frokost, kan du prøve en bolle med havregryn eller kremen av hvete. For lunsj, har noen hele korn pasta med hage salat. Til middag, legge til noen rotgrønnsaker som poteter, yams eller neper, sammen med brun ris og dampede grønnsaker. Fortsett å drikke rikelig med vann hele dagen.

For å holde fordøyelseskanalen ren og regelmessig, fortsette å ta psyllium husks en eller to ganger daglig. Når et normalt kosthold er gjenopptatt, sørg for å ta med rikelig med frisk frukt og grønnsaker hver dag. Sitroner er også en rimelig tillegg til kosthold, som bidrar til å stimulere fordøyelsen og bidrar til å holde fordøyelseskanalen ren. Dette rens er sikker og skånsom nok til å bruke hele året. Dr. Elson Haas anbefaler sesong rensing; en gang i høst, vinter, vår og sommer.

Tips og advarsler

  • Spis bare inntil fornøyd. Ikke bare vil dette bidra til å sikre suksess med dette rens, men det vil bidra til å utvikle disiplin over vanlige matvaner. Og, selv om det er anbefalt å drikke vann gjennom hver dag mens du er på rens, bør du fortsette å drikke vann regelmessig. Som en tommelfingerregel bør en person drikker 1/2 sin vekt i gram av renset vann daglig. For eksempel, trenger en 120-kilos kvinne ca 60 gram vann per dag.
  • Rådfør deg alltid med lege eller helsevesenet praktiserende lege før du begynner denne eller noen kosttilskudd program. Hvis du tar kosttilskudd eller medisiner, bør du ikke avbryte dem i løpet av rens mindre regissert av legen din.