Digidexo.com

Tidlige tegn på en blære infeksjon

Tidlige tegn på en blære infeksjon


Blære infeksjoner, også kjent som urinveisinfeksjoner, har bemerkelsesverdige tidlige varselsymptomene. Behandle en blære infeksjon i en tidlig fase kan forbedre punktligheten for utvinning.

Hva er en blære infeksjon?

Ifølge WebMD, oppstår en urinveisinfeksjon når bakterier inn i urinrøret og reise opp til nyrer og blæren. Infeksjonen er vanligvis forårsaket av Escherichia coli bakterier.

Tidlige tegn på en blære infeksjon

Smerte, brenning og trang til å urinere ofte er alle tidlige tegn på en blære infeksjon. Av og til kan urinen være off-farget eller klart. Noen ganger ingen symptomer i det hele tatt.

Komplikasjoner av en blære infeksjon

Ignorerer de tidlige tegn på en blære infeksjon kan føre til komplikasjoner. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan skade nyrene oppstå hvis bakteriene har nok tid til fester. Kvinner som er gravide med en infeksjon står i fare for å levere babyer som er for tidlig eller undervektig.

Alvorlige symptomer

Intensivavdeling må innhentes dersom det oppstår mer alvorlige symptomer. Disse symptomene er feber og frysninger, kvalme, oppkast eller flankesmerter. Gravide kvinner bør søke lege omsorg umiddelbart for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Behandling av en blære infeksjon

Ifølge WebMD, består den innledende behandling for en blære infeksjon vanligvis av tre dager med antibiotikabehandling. Drikke store mengder vann og urinerer regelmessig kan hjelpe fremskynde utvinning tid. I mer alvorlige tilfeller kan sykehusinnleggelse være nødvendig.