Digidexo.com

Om E-Stim for Foot Pain

Om E-Stim for Foot Pain


Elektronisk muskelstimulering (E-Stim) er en teknikk som brukes av helsepersonell for å tvinge musklene til kontrakt. Ideen bak denne teknikken er at sammentrekning og utgivelsen av muskelen vil utøve muskelen og til slutt få den til å slappe av til et punkt at det vil hjelpe lindre smerten i et bestemt område av kroppen. Foot smerte er en vanlig smerte som kan være forårsaket av en rekke ting, og elektronisk stimulering er en vanlig måte fysioterapeuter og leger både behandle smerte.

Om elektronisk stimulering

Elektronisk muskelstimulering er en terapeutisk teknikk som ofte brukes av leger og fysikalske terapeuter, så vel som andre i rehabiliteringsfeltet. En elektronisk puls genereres gjennom kroppen, slik at muskelen å trekke seg sammen. Pulsen rettes gjennom elektroder koblet til ledningene er lagt på legemet i nærheten av muskelen som er påvirket. Ved å anbringe elektrodene på hver side av et berørt muskel, pulsen vil selvsagt gjennom muskelen, og tvinger en sammentrekning. Den gjentatte sammentrekning og frigjøring av muskel resultater i muskeltilpasning, noe som vil føre til ulike muskelfibrene til å trekke seg sammen på visse tider, avhengig av hvilken type fiber de er (rask eller langsom rykk). E-Stim brukes også for å bidra til å bygge opp musklenes utholdenhet. Den gjentatte kontrakt / utgivelsen av muskelen vil hjelpe den motstå tretthet, så når de brukes på egen hånd, vil muskelen være i stand til å tåle mer trening.

Bakgrunn på Foot Pain

Foot smerte er svært vanlig. Det finnes mange typer av foten smerte, inkludert bein spurs, leddgikt, hammer tær, klubb tær, tarsal brudd, hælspore, pronasjon (og supinasjon), inngrodde tånegler og plantar fasciitt. Bone spurs og leddgikt tar vanligvis plassere mer i leddene i foten, mens hammer tær, tarsal brudd og hæl spurs foregå i beinet. Pronasjon (flat fot) og supinasjon (høy bue) er strukturelle problemer i foten som kan føre til smerter over tid fra å ikke kunne gå skikkelig. Dette kan enkelt korrigeres med korrigerende fottøy eller sko inserts. Plantar fasciitis er en innstramming av musklene langs fotsålen som forårsaker foten å krampe opp og kan noen ganger gjøre walking smertefullt.

Hvordan e-Stim brukes til å avlaste Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en betennelse i fascia funnet på bunnen (plantar) side av foten. Dette kan føre til smerter i musklene som festes til dette konseptet også. Plantar fasciitis er vanligvis forårsaket av over-pronasjon av foten mens du går, så overdreven walking vil ha en tendens til å forverre problemet. I noen tilfeller vil vandre uten skikkelig bue støtte føre til plantar fasciitis, og i sin tur kan føre til hælen til å danne sporer. De hælspore kan føre til mer foten smerte enn fasciitt alene.

E-Stim brukes for å lindre plantar fasciitt ved først å plassere en medisinsk oppdatering på fotsålen, og deretter plassere elektrodene på hver ende av den medisinske lappen og kjører en strøm gjennom foten. Den elektriske strømmen fører til at musklene til kontrakt og slipp, noe som bidrar til å styrke foten og lindre smerten. Putting elektrodene over medisinert patch hjelp til å dytte medisinen inn i kroppen raskere, siden E-Stim øker blodstrømmen til det berørte området og derfor gir raskere stoffskifte og evne til å absorbere medisiner.

Bærbare E-Stim Units

Pasienter med kroniske smerter kan be sine leger for en bærbar E-Stim enhet de kan bruke hjemme. Mens det kan være kostbart, vil de fleste helseforsikring dekke minst en del av E-Stim enhet, og det kan spare penger i det lange løp, siden pasienten ikke blir nødt til å ta turer til lege eller fysioterapeut for å få behandling. De E-Stim enheter kan passe inn i en lomme, og festes på hvor som helst, når som helst. Pasienten må få opplæring av lege eller fysioterapeut om hvordan du bruker det riktig og bør ikke bruke den til å behandle noen annen del av kroppen hennes eller andres kropp bortsett nøyaktig hvordan helsepersonell forteller henne til å bruke den.

Den rebuilder er en ganske ny bærbar E-Stim system som brukes for å fremme blodstrømmen og muskel styrke ved å drive en strøm gjennom en mer generalisert område av kroppen. Dette kan anvendes for å målrette føttene, men som elektrodefylte sokker driver en strøm gjennom en fot, opp på leggen, ned den motsatte ben, og ved den motsatte fot. Behandlingen varer i 30 minutter, og sies å lindre smerten nesten alle i løpet av behandlingen.

Fordeler med e-Stim av Foot

Elektronisk muskelstimulering av foten kan være gunstig. Det hjelper å slappe av musklene i foten, som vil strekke plantarfascien, bidrar til å lindre fasciitt. Det vil også arbeide for å styrke musklene i foten, slik at de vil være i stand til å tåle mer arbeid i form av gåing, løping eller stående. E-Stim bidrar til å fremme blodstrømmen til det skadde området, noe som bidrar til å reparere muskler og fremmer muskelvekst og utvikling.