Digidexo.com

Hvor lenge kan du bruke Naproxen DR trygt?

Mange mennesker må ta medisiner på en jevnlig basis. Noen mennesker har til å være på visse medisiner for lange perioder av gangen, mens andre bare en kort periode. De fleste medikamenter har ingen bivirkninger, spesielt dersom det tas i lange perioder av gangen. En medisin som kan være en vanlig langvarig medisinering er Naproxen DR, som er en anti-inflammatorisk medikament. Selv om det har en rekke fordeler, kan det ha noen konsekvenser hvis tatt på lang sikt.

Hva er Naproxen DR?

Naproxen DR bidrar til å redusere betennelse og hevelse ved å dempe visse hormoner i kroppen som forårsaker dem. Det er også kjent som et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID), som kan være foreskrevet på en langsiktig basis for visse pasienter og kan være foreskrevet for mange forskjellige grunner og medisinske forhold.

Fordeler

Naproxen DR er vanlig foreskrevet for slike medisinske tilstander som tannproblemer, leddgikt, senebetennelse og muskelbetennelse. Den kan brukes for hodepine, ryggsmerter og hevelse i ekstremiteter for forskjellige grunner. Det hjelper også lindre smerten som er forbundet med hevelse og betennelse, og også er kjent for å bidra til å redusere feber i likhet med hva Advil eller Motrin ville gjøre.

Time Frame

Naproxen DR er normalt foreskrevet for korte perioder av gangen, selv for noen mennesker med visse langsiktige medisinske problemer, kan det fastsettes for lengre perioder mens under medisinsk tilsyn. Leger foretrekker ikke å holde pasienter på Naproxen DR i lange perioder av gangen fordi det er et medikament som, hvis tatt for lange perioder av gangen, kan ha alvorlige medisinske konsekvenser. Leddgikt er en tilstand som kan kreve lengre terapitimer på Naproxen DR.

Side Effects

Naproxen DR har noen alvorlige mulige bivirkninger, først og fremst når det tas over lange tidsperioder. Det er et medikament som er vanskelig på leveren, mage og nyrene. Som Naproxen DR er behandlet i leveren, kan det føre til hepatitt, som er leveren nedleggelse, hvis tatt for lange perioder av gangen. Det er vanskelig på hjertet og kan øke sjansen for slag, hjerteinfarkt og blodpropp. Det kan også forårsake mage blødning, sår og andre gastrointestinale problemer. Det er også en sjanse for anafylaktiske reaksjoner på denne medisinen, så vel som med de fleste medisiner.

Betraktninger

Når du tar Naproxen DR, bør du følge alle legens instruksjoner. Å bidra til å redusere risikoen for overdose, ta resept som anvist. Sørg for at du forteller legen din om alle medisiner du er i dag tatt for å sikre at det ikke vil være noen interaksjoner mellom dem. Ikke knus eller tygg pillene, men sørg for å svelge piller hele. Du bør alltid ta Naproxen DR med mat fordi det er vanskelig på magen. Ikke ta mer enn foreskrevet dose, selv om det ikke føles som om det er nok. Snakk med legen din om alle endringer i din medisinske tilstand mens på medisinering.