Digidexo.com

Hvordan bli en sen Riser

Hvordan bli en sen Riser


Det er mange fordeler med å våkne tidlig, men det er ikke et praktisk vane for alle. Hvis du er vant til å våkne tidlig om morgenen, men må begynne å våkne opp på et senere tidspunkt, så er det nødvendig å trene kroppen til å endre til en sovende tidsplan som tillater dette. Du kan oppnå dette målet i et par dager med konsistens og tilstrekkelig forberedelse.

Bruksanvisning

•  Undersøk dine ansvar for å finne ut hvilke justeringer du kan gjøre for å imøtekomme våkne opp på et senere tidspunkt. For eksempel sette opp en automatisert mater for å sørge for fisk i morgen mens du sover, og bruke automatiske sprinkler for plenen eller vann det på kveldene.

•  Bestem en ny sengetid basert på hvor mye søvn du er vant til å motta daglig og hvor sent du ønsker å våkne opp. For eksempel, hvis du sover i åtte timer hver dag og ønsker å starte å våkne opp midt på dagen, er den nye sengetid 4 am

Klargjør rommet ditt for å bistå i overgangen til et senere våkne tid. For eksempel dekke vinduer med blendingsgardiner eller nyanser å blokkere ut sollys. Fjerne eller slå av noe som kunne vekke deg opp, for eksempel vekkerklokker eller annen elektronikk som er programmert til å slå seg på automatisk.

Hold deg til din nye sengetid. Ta en lur i løpet av dagen kan påvirke din evne til å sovne på den nylig planlagt tid.

Gå til sengs på den nye sengetid. Pass på at gardinene er trukket. Bruk ørepropper hvis du forventer noe støy fra andre medlemmer av husstanden som kan forstyrre søvnen din.

Trekk deg på din nye sengetid for et par netter for å trene kroppen til å tilpasse seg den nye planen. Ifølge rådgiverne ved Kansas State University, sove senere enn vanlig for bare to dager kan tilbakestille kroppen din klokke.