Digidexo.com

The Best & sikreste Medisinering for barn med ADHD og OCD

The Best & sikreste Medisinering for barn med ADHD og OCD


Det finnes medisiner som brukes til å behandle ADHD (oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet) og OCD (obsessive-compulsive disorder), som regnes som trygge, og effektiv. Å si det er tryggeste eller beste medisiner for disse lidelsene er ikke veldig produktiv som det finnes medisiner som er trygge, og det er medisiner som er best egnet for bestemte grupper av mennesker. For eksempel, mange mennesker opplever bivirkninger med visse legemidler, mens andre ikke gjør det.

Ritalin

Kanskje den mest kjente medisiner som brukes for ADHD hos barn er Ritalin. Mens det er et sentralstimulerende, fungerer Ritalin godt i ADHD barn fordi det korrigerer en biokjemisk tilstand i barnets hjerne som forstyrrer oppmerksomhet og impulser. Ritalin arbeider for å redusere destruktiv atferd hos barn, samt bedre faglige prestasjoner gjennom redusert oppmerksomhet lidelse symptomer. Ritalin effektivt og sikkert behandler ADHD i mellom 70 og 80 prosent av barn. Den andre 20 til 30 prosent av barn ikke får fordeler av å bruke Ritalin. I disse tilfeller vil en annen form for medikament benyttes. Ifølge Dr. Alan Wachtel i sin bok, The Attention Deficit Svar Book ", Dexedrine og Ritalin er to av de sikreste medisiner administrert til barn - og begge har track record for å bevise det i de svært lave doser brukes til behandling av ADHD. , har de ikke skaper fare for avhengighet eller gjøre barn mer disponert for å rusmisbruksproblemer senere i livet. "

Trisykliske antidepressiva

I noen tilfeller vil legen forskrive trisykliske antidepressiva som Clomipramine eller Amitriptyline for ADHD hos barn. I tilfelle hvor det var ingen fordeler mens du tar sentralstimulerende midler og i tilfelle hvor det var negative bivirkninger mens de tok sentralstimulerende midler, kan antidepressiva være foreskrevet. Effektiviteten av disse medikamentene har blitt studert grundig, og i mange tilfeller har trisykliske antidepressiva vært den beste og sikreste medisiner for barn med ADHD.

Terapi

For foreldre bekymret for å bruke medisiner for sine barns ADHD, vil mange leger tillate familien å først utelukke alle ikke-medisinske behandlinger som for eksempel atferds, pedagogiske og terapeutiske metoder.

Serotoninreopptakshemmere

Den vanligste medisiner som brukes til å behandle OCD er serotonin reuptake inhibitors. Det finnes to forskjellige typer serotonin reopptakshemmere og en av disse kategoriene har jobbet som de beste og sikreste medisiner for ulike grupper av barn som lider av symptomer på tvangslidelse. Denne gruppen av legemidler virker i behandling av symptomer på OCD fordi det påvirker serotonin nevrotransmittere, som direkte påvirker obsessive-compulsive tendenser.

Klomipramln

Fellesbetegnelse for Clomipramine er Anafranil. Dette serontonin reuptake inhibitor er det mest studerte av SRIer. Åtti prosent av barn som tar Clomipramine merke en forbedring i sine OCD symptomer. Klomipramin er en av de sikreste og mest effektive medisiner for OCD hos barn.

Klonazepam

Fellesbetegnelse for Clonazepam er Rivotril. Klonazepam er i benzodiazepin familie av medisiner som brukes til å behandle tvangslidelser. Denne familien av narkotika har en beroligende effekt og kan i stor grad redusere angst hos barn. Benzodiazepiner har en høyere sjanse for å skape en rusmiddelavhengighet hos voksne, men de er en av de sikreste medisiner som brukes til å behandle OCD hos barn. Klonazepam kan være den mest effektive benzodiazepin i behandling av symptomer på OCD.