Digidexo.com

Hvordan å beregne din BMI med Age

Hvordan å beregne din BMI med Age


Den nasjonale hjerte lunge og blod Institute gir en body mass index diagram og retningslinjer for å forstå indeksen. Kroppsmasseindeks, forkortet til BMI, refererer til kroppsvekt i forhold til høyde. Alder og høyde hjelp til å avgjøre en normal kroppsvekt for et barn eller en ungdom. BMI kalkulatorer med en funksjon som omfatter voksne aldersgrupper viser hvordan kroppen din masse sammen med den gjennomsnittlige amerikaner body mass for din høyde og alder. The Mayo Clinic online BMI kalkulator gir resultater for voksne eller barn.

Bruksanvisning

Naviger nettleseren din til en BMI kalkulator som tilbyr resultater relatert til alder (se Resources).

Legg inn vekten din. Spesifisere pounds eller kilo.

Skriv inn din høyde, og spesifisere inches eller centimeter (cm).

Skriv inn din alder. Skriv inn ditt kjønn.

Klikk på "Beregn".

Dobbeltsjekk resultatene dine ved å skrive inn alle tallene for å sørge for at resultatene er korrekte.

Se nettstedets informasjon om dine resultater. For eksempel, er en BMI på 18,5 til 24,9 normal, for eksempel, i henhold til den nasjonale hjerte lunge og blod Institute. En BMI henhold 18.5 betyr undervektig, og en BMI over 24.9 betyr overvektig. En BMI over 29.9 indikerer fedme. Vekt områder relatert til alder tilbys på Dr. Hall MD hjemmeside (se Resources).

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din om din BMI resultater og bekymringer om kroppsvekt.
  • BMI resultater for atletisk eller muskuløse individer har en tendens til å være unøyaktig. Muskelmasse veier mer enn fett. En eldre individuelle resultater kan undervurdere body mass, så mange mennesker mister muskler som de gamle.
  • Fedme er forbundet med helserisiko, blant annet hjertesykdom, diabetes og kreft.
  • Unngå quick-fix dietter og ekstremt lav-kalori-programmer. Ekstreme dietter forsøkt uten medisinsk tilsyn kan føre til helseskader.