Digidexo.com

Hvordan justere en CPAP

En kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) system er først og fremst anvendes i behandling av søvnapné. Denne maskinen leverer en kontinuerlig strøm av lufttrykket satt på et visst skrevet nivå, slik at du vil ha uhindret puste. CPAP maskin reduserer søvnapné problemer i de fleste tilfeller, men bli vant til å ha maskinen og iført maske kan ta tid.

Bruksanvisning

Ring eller besøk din forskrivning CPAP lege for å forsikre deg om at det er OK å justere trykket på CPAP-maskin. Justeringer kan være nødvendig dersom du har problemer med å puste eller andre komplikasjoner i løpet av natten.

Kontroller at CPAP-maskinen er slått av eller på, avhengig av merke av CPAP som du har. For eksempel bør Respironics Remstar M-serien CPAP modeller slås av like før justere trykket.

Trykk på "skjult" knappen på maskinen, som er i en annen spot for hver CPAP modell. På Respironics Remstar M-serien CPAP-modeller er det to knapper nær baksiden av maskinen under LCD-deksel som må trykkes mens du kobler maskinen til igjen. Ved å trykke den skjulte knappen på CPAP maskin vil vanligvis utløse maskinen til å gå inn Oppsett eller Access-modus.

Trykk på piltastene eller valgknappene på din CPAP maskiner for å bla gjennom de ulike innstillingene. Noen av alternativene bør inkludere rampestarttrykk, Ramp Tid og CPAP-trykk.

Juster CPAP Trykk innstillingen på maskinen din ved å bruke piltastene eller valgknappene. Du må sørge for å sette trykk til foreskrevet nivå som har blitt anbefalt av legen din.

Ring medisinsk forsyning bedrift eller CPAP maskin distributør om nødvendig. Hvis du ikke klarer å riktig justere CPAP trykk til foreskrevet nivå, bør teknikere være tilgjengelig for å forklare prosessen eller lage en i hjemmet besøk å justere trykket.