Digidexo.com

Hvordan å betale medisinske regninger uten jobb

Å være arbeidsledig er stressende nok i seg selv. Å være arbeidsledig og syk er enda verre. I tillegg til å kjempe mot sykdommen, kan du finne deg selv kjemper medisinsk fakturering kontorer og samlinger etater. Du kan også finne deg selv i retten. En studie publisert i 2009 i American Journal of Medicine ved Dr. David Himmelstein og kolleger foreslo at i 2007 ble omtrent 63 prosent av konkurser knyttet til medisinske problemer. Heldigvis kan folk uten jobb bruke flere teknikker for å lette deres økonomiske belastning og betale sine regninger mens du mottar medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Hvordan å betale medisinske regninger uten jobb

•  Sjekk dine regninger for feil. Medisinsk fakturering feil er vanlig. Faktisk har selskaper som AdvoMed i Ohio sprang opp spesielt for å vurdere din regning på time eller beredskap basis. Potensielle kilder til lading inkluderer duplisering, data-entry feil og fakturering for ikke-fakturerbare tjenester. Catch en feil eller to, og regningen kan ende opp betraktelig lavere, noe som gjør det enklere å betale med noen sparepenger eller inntekt du kan komme opp med mens du er uten jobb.

Be om veldedighet omsorg. Sykehus ofte vil avskrive regninger helt eller delvis for pasienter som ikke kan betale sine regninger. Spør sykehuset finansielle rådgiver for de aktuelle skjemaene, noe som vil kreve deg til å gi informasjon om din inntekt. Enkelte sykehus kan trekke fra statlige eller lokale midler avsatt spesielt for "ubemidlede omsorg." Ulike ideelle organisasjoner, noen ganger med fokus på en bestemt sykdom som kreft, kan også være i stand til å hjelpe. Patient Advocate Foundation er en avenue verdt å sjekke ut.

Spørre om en rabatt og en betalingsplan. Hvis du ikke kan få veldedighet omsorg eller gjeld tilgivelse mens du er arbeidsledig, de helsepersonell er sannsynlig i det minste å tilby deg gunstige vilkår for å betale det du skylder. Tross alt, er å få betalt for sine tjenester, ikke ødelegge din kreditt eller fortjeneste fra ublu renter deres prioritet. Ta dette skrittet tidlig, før helsetjeneste passerer din gjeld sammen til et inkassobyrå. Samlinger firmaer er ikke sannsynlig å være så fleksibel i å forhandle gunstige vilkår for deg.

Søk om Medicaid. Det er et program finansiert av den føderale regjeringen og stater til å ta vare på folk med økonomisk nød og de med visse funksjonshemninger. Habilitetsregler varierer fra staten. Hvis du er kvalifisert, kan programmet dekke noen av regningene for tjenestene du allerede har mottatt. Som et eksempel kan Wisconsin Medicaid dekning forlenge med tilbakevirkende kraft til den første dagen i måneden, tre måneder før den måneden du søker, forutsatt at hvis du ville ha vært kvalifisert da.

Fil for konkurs beskyttelse hvis alle andre muligheter er oppbrukt. For noen mennesker, spesielt de uten jobb, den tid kommer da betale tilbake den medisinske gjelden blir urealistisk. Konkursbeskyttelse er designet for å tilby folk en sjanse til å begynne på nytt, selv om den friske starten kommer med en pris i form av dårlig kreditt. Kapittel 7 konkurs, noe som kan lade alle dine medisinske regninger, er en potensiell skritt å ta når du ser livet ditt smuldrer pga lønns garnishments, dommer eller heftelser knyttet til gjelden. Domstolene i ditt område kan tilby andre alternativer for å beskytte din inntekt og formue. Ta kontakt med en advokat for å undersøke alternativer.

Tips og advarsler

  • Glem noen skyld kan du føle deg om å spørre et sykehus for å redusere regningen; organisasjonens offisielle "avgifter" for spesielle tjenester generelt er ikke de beløp som er betalt av forsikringsselskaper, som er i stand til å forhandle store rabatter i kraft av sin størrelse.
  • Hvis du fil for kapittel 7 konkurs, vil du ikke være i stand til å gjøre det igjen i seks år, så hvis du blir syk igjen i løpet av denne perioden, vil mulighetene for økonomisk beskyttelse være mer begrenset.