Digidexo.com

Hvordan finne medisiner for å behandle en blære infeksjon

Hvordan finne medisiner for å behandle en blære infeksjon


En blære infeksjon (også kalt en urinveisinfeksjon eller blærekatarr) er en betennelse i urinveiene, spesielt blæren. Selv om de ofte kan bli ryddet opp av immunsystemet alene, er det mange medisiner som kan behandle en blære infeksjon. Finne den rette med hjelp av helsepersonell, avhenger av flere faktorer.

Alltid Utsett til helsepersonell

Selv om det er mye informasjon på internett eller via jungeltelegrafen, alltid konsultere med helsepersonell for å finne medisiner for å behandle blæren infeksjon. Han kan gi deg informasjon om bivirkninger og mulige interaksjoner. Hvis prisen er et problem, eller du ønsker å unngå antibiotika for andre grunner, kan han foreslå hjem rettsmidler som kan hjelpe i din individuelle situasjon, eller foreslå måter å hindre tilbakevendende urinveisinfeksjoner.

Årsaker og symptomer

Først må helsepersonell være sikker på at du selv har en blære infeksjon. Disse infeksjoner oppstår når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinveiene. Dette kan skje en rekke måter, inkludert normal samleie og dårlig hygiene. Når infeksjonen har satt på, kan du oppleve en økt trang til å urinere eller en brennende følelse når du tisser. Urinen kan virke mørk, grumsete eller blodig. Du kan også ha kramper eller bringe i bekkenet eller korsryggen. Kun helsepersonell kan diagnostisere en blære infeksjon.

Allergier

Det første spørsmålet helsepersonell vil spørre når du søker etter medisiner for å behandle en blære infeksjon er hvis du er allergisk mot noe. Allergi kan forårsake verre reaksjoner og forhold enn infeksjonen du prøvde å behandle. For eksempel er en vanlig penicillin medisinsk allergi. Hvis du er allergisk mot penicillin, vil helsepersonell aldri foreskrive deg Amoxicillin, en penicillin typen antibiotika som brukes til å behandle blære infeksjoner.

Andre medisiner

Det neste trinnet i søket etter den rette medisinen for å behandle blæren infeksjon er å ta lager av medisiner du allerede tar. Enkelte legemidler forårsaker usunn interaksjoner med andre legemidler, gjør mer skade enn godt. Hvis du vurderer å ta nitrofurantoin, unngå å ta probenecid eller magnesiumsalter. Hvis du allerede er på warfarin, unngå å ta en trimetoprim / sufamethoxazole kombinasjon som Bactrim.

Kostnad

Prisen er en annen betraktning når finne en medisin for å behandle blære infeksjoner. Avhengig av din helsevesenet plan, kan antibiotika være dyrt, spesielt hvis du er utsatt for disse infeksjonene. Din helsepersonell kan foreslå andre måter å behandle blæren infeksjoner med mer kostnadseffektive hjem rettsmidler. Han kan foreslå en tranebærjuice regime eller ta vitamin C tabletter. Det er også over-the-counter blære infeksjon medisiner som azo merkevarer.