Digidexo.com

Hvordan sove Etter Cervical Neck Surgery

Alt du gjør etter ryggkirurgi bidrar til det samlede utvinning og suksessen av prosedyren. Kirurgiske prosedyrer på nakkesøylen inkluderer spinal fusjon, plate erstatning, lamindectomy og diskektomi. Hver prosedyre har en annen grad av invasivitet og lengden på utvinning tid. Uansett hva prosedyren du har hatt, vil du sørge for at du ikke vri ryggraden når du sover.

Bruksanvisning

Hvordan sove Etter Cervical Neck Surgery

•  Plasser cervical krage rundt halsen. Det må være sikker, men ikke for stramt. Du ønsker ikke å føle seg som om pusten din blir innsnevret, men du ønsker å begrense nakke bevegelse.

•  Sitt på kanten av sengen og deretter legge seg ned sakte. Du må kanskje noen til å hjelpe deg å forhindre belastning på ryggen. Siden du trenger å svinge fra sittende stilling med overkroppen vinkelrett på sengen, må du rotere baken mens bringe bena opp på sengen. Sitte nær nok til hodet av sengen for å være i riktig posisjon for å ligge ned når du har svingt.

Legg deg tilbake i en pute. Folk vil ha ulike nivåer av skråning når du sover. På sykehuset, kan du be en sykepleier til å heve hodet av sengen slik at det er enklere for deg å lene seg tilbake. Hjemme, be om hjelp i å støtte ryggen din slik at du ikke stamme halsen som du senker deg selv. Hvis sengen er justerbar, få hjelp med skråning.

Plasser en pute under knærne. Dette eliminerer ekstra stress i korsryggen og holder spinal kurver i sin normale posisjon.

Du bør sove på ryggen med mindre annet er instruert av legen. Hvis du trenger å flytte eller rulle mens du sover for å hindre stivhet, be om hjelp med en "log roll." I en logg roll, hofter, skuldre og nakke sving på samme tid, holde ryggraden rett. Forvente å sove i korte perioder av gangen og våkner ofte på grunn av smerte og ubehag.

Ta smertestillende medikamenter som forskrevet og behov. Dette vil hjelpe musklene slappe av, redusere smerte og hjelpe deg å sove bedre.