Digidexo.com

Rock Salt Alternatives

Rock Salt Alternatives


Rock salt, en form for natriumklorid, blir ofte brukt på veier, gangveier og innkjørsler å administrere is i vintermånedene. Selv billig og effektiv, kan rock salt være skadelig for miljøet og skadelig for kjæledyr, så er det viktig å lære om de alternative alternativer tilgjengelig.

Betraktninger

Ta hensyn til størrelsen på området der du trenger å eliminere is, samt den gjennomsnittlige vintertemperaturen og klima. Ta deg tid til å lese etiketter for å finne ut hvilket produkt som passer best til dine behov. En grus gangvei hjemme kan kreve et annet produkt enn de konkrete skritt fra City Hall.

Effekter

Noen produkter hindre is og trenger å bli spredt før is kan dannes. Andre smelte is, men på ulike priser i henhold til deres ingredienser. Det er godt å huske på at enkelte produkter ikke vil fungere under en viss temperatur.

Alternativer: Dyrevennlig

Det er flere dyrevennlige issmelting produkter på markedet som ikke inneholder salt, for eksempel Sikker Paws, Petastic Dyrevennlig Ice Melt og Dr. Dog Sikker Pet Ice Melter. Disse kan bli funnet på nettet eller på din veterinær kontor eller lokale dyre forsyning butikken. Det er en god idé å sammenligne disse produktene for å finne den ene mest effektive for din situasjon.

Alternativer: Miljøvennlig

Kalsium magnesiumacetat er en saltfri og biologisk nedbrytbart bergsalt alternativ. Selv om dyrere og ineffektiv under minus 4 grader Celsius (25 grader Fahrenheit), er det en mer miljøvennlig løsning på is enn rock salt. Kalsiumklorid, annet alternativ, er mindre skadelig enn rock salt, men er etsende for metaller og skadelig for kjæledyr poter. Urea, tryggere å bruke rundt vegetasjon, er noe effektivt ved snøsmelting og gir trekkraft. Sand eller grus, mens ikke i stand til å smelte isen, kan gi trekkraft for bedre fotfeste.

Forebygging / løsning

Det første trinnet i å hindre isdannelse er å holde gangveier skuffes, kontinuerlig sjekker for og bryte opp noen is som former. Hvis du har en liten, håndterlig området, er dette den mest praktiske, billig og minst giftige løsning for å hindre slips og faller. En liten albue fett kan gå en lang vei!