Digidexo.com

Hvordan eliminere Mouth Lukt

Hvordan eliminere Mouth Lukt


Halitosis, bedre kjent som dårlig ånde, kan være både pinlig og en ulempe å håndtere. Det er mange faktorer som kan føre til dårlig ånde. Matvarer som hvitløk og løk og selv ulike medisiner kan skape en ubehagelig munn lukt som kan ha en person febrilsk leter etter en løsning på dette sosiale krenkelser. Med litt hjelp fra ulike ressurser, det finnes måter du kan bli kvitt munn lukt.

Bruksanvisning

•  Bestem hva som kan være årsaken til munn lukt ved å analysere de matvarene som forbrukes. Sterke grønnsaker som hvitløk og løk kan bidra til munn lukt. Potente matvarer som disse er absorbert i kroppen og ut i blodet og ut av hudens porer. Dessuten kan visse medisiner tatt internt forårsake mage reaksjoner som også kan bidra til munn lukt.

Planlegg en avtale med en lege for en full body checkup å avgjøre om munn lukt skyldes en sykdom i kroppen eller på grunn av en infeksjon i kroppen.

Børst tennene daglig etter hvert måltid og etter inntak av sukkerholdige eller sterke matvarer. Børsting vil fjerne dvelende lukt og flekker tennene og vil bidra til å forbedre pusten.

Floss tennene etter hvert måltid for å fjerne noen langvarig matrester som også kan bidra til munn lukt.

Pensle tungen under hver økt som du pusser tennene også. Dette vil fjerne eventuelle bakterier som muligens henger igjen lenge på tungen etter måltider.

Konsumere rå matvarer som epler og selleri. Syrer i disse matvarene bidra til å fjerne plakk og munnen bakterier. Deres tekstur bidrar også til å redusere tennene plakk.

Hint

  • Tyggegummi eller suge på mints kan også gi en umiddelbar, men forbigående løsning.